Человек не терпит насилия!

Про Шкарлєта

Божечькі, який піздєтс.
Божечькі, це ж уже близько до абсолюту?
Зеленський особисто пхає Шкарлєта, бо йому ректори там наобіцяли підтримку.
Вова, ето піздєц, Вова. Вова, ти от прям щас як лошара ведешся на цих вовків, які перетравили і висрали вже не одну політсилу? Серйозно? Ти ж кричав, шо ти не лох, Вова! Та тобі кожен скаже, шо вірити Згуровському і Губерському і т.д — це себе найобувать со страшний силой. Ти ще Поплавському повір, Вова. Я можу понять, шо там папа тобі якісь обязи вішає, Вова, але це піздєц, Вова.
Божечькі, я вже не знаю, що має зробити ще Шкарлєт, шоб його таки не тащили на міністра. Здається, шо якщо він посеред майдану козу виїбе, або коза його, то УЗеленського ТМ скажуть, “от маладєц який, ти пасатрі на частоту фрікций”.
О, мамо мудрая сова!!!!
Вам уже у всі вуха кричать — він табачниківський міньйон. По***!
Вам кажуть — він плагіатор, ось докази, дивіться. Так не можна, академічна доброчесність… Світова наукова спільнота… ПО***.
Він не може зліпити двох слів до купи, говорячи на профільні освітянські теми. По***.
За гроші, виділені МОНом на доплати кращим викладачам, цей ахуєть какой маладой ректор купує, два преміум автомобілі, один з яких пікап в топовій комплектації? Нахуя??? По***.
Викладачам того універу, кстаті, теж по***, шо їх наїбали і виїбали в ізвращьонній формі, бо вони рішили вийти і притопить за свого Шкарлєтіка. Правильно, якщо він за рахунок ваших основних зп купуватиме собі Hublot і бусіки, то я лічно прийду до кожного з вас і буду орать в кожне ваше ухо, бо ви довбойопи, і нічому окрім ницості, підлості, рабства і долбоєбізму ви не можете навчити своїх студентів.
Наукова спільнота каже зеленим — “Підтримаєте кандидатуру Шкарлета — ми лічно перевіримо кожну вашу наукову статтю і роботу”. Таки трохи злякалися, і масово не підтримали, а потім вигадали многоходовочку по якій все одно тащать того ідіота в МОН. Раді цього бовдура роблять посаду зама, шоб потім його зробить тво. Хоч тушкою, хоч чучєлом, як то кажуть. І це таке підарство, от прям зі знаком якості, абсолютне таке підарство. Таке підарство, шо його мають в науці досліджувати і вивчати як виняткове підарство.
І от вишенькою до цього тортика з гівна виходить Арахамія і каже, шо буде підтримувати Шкарлета. Все піздос.
Я обурювалася релігії і церковникам в школі, але схоже, це стає наскільки вторинним. І найближчим часом нам доведеться ахуєвати від зовсім інших процесів.
І я не знаю як нашим науковцям, які чесно працюють в науці, виходити на міжнародних зустрічах і говорити колегам в очі про українську науку, про доброчесність, в той час як профільне міністерство очолює довбойоп, плагіатор і мутільщик.

ПС: так, я матюкаюсь. І я не маю вже сили говорити про це цензурно.

Татуся Бо

Оцените материал:
54321
(Всего 2, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

  1. надо почитать, кто такой Шкарлет ибо висит это тут статья уже год. Недавно сменили на какую-то статью и опа — опять Шкарлет

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

А как же Сытник?

Стремительность новой Рады – радует. Особенно радует, что в ней теперь не слышно мерзкого голоса Ляшко. Проститутку сняли с довольствия,…

Как бывшие "регионалы" покупают психиатров

Звертаюся до Вас, з проханням оприлюднення ситуації, яка склалася з приводу постійних спроб визнати мене психічно хворою та недієздатною. Тривалий суцільний…

Дмитренко из Минздоха крышевал конвертцентры и “засветил” 1,9 млн

 Начальник Управления внутренней безопасности ГУ Миндоходов в Днепропетровской области Геннадий Дмитренко обнародовал электронную декларацию за 2016 год, сообщает Укррудпром. Согласно документу, в прошлом…
НОВОСТИ