Человек не терпит насилия!

Ганьба, Європа використовує «Східне партнерство» як засіб збагачення для своїх чиновників!

Ось вже шостий рік Україна протистоїть російському агресору в Донбасі, а Крим шостий рік перебуває під російською окупацією. Славні героїчні воїни ЗСУ, бійці добровольчих батальйонів своєю кров’ю відстоюють Європу і стоять на шляху московських орд.
Весь цей час ця сама Європа обіцяє допомогу, але насправді Україна її не бачить. А в самій Європі відкрито говорять про те, як виділяються і потім майже повністю розкрадаються кошти, що виділяються у рамках проекту «Східне партнерство».
Ось що розповiдає інтернет-портал «Medium.com»:

“Східне партнерство” — канал для розкрадання грошей європейських платників податків
На що тільки не йдуть корумповані чиновники, щоб відкривати для себе все нові і нові джерела збагачення.
“Східне партнерство” — це проект Європейського Союзу, і воно існує вже близько більше 10 років.
Азербайджан, Вірменія, Білорусія, Грузія, Молдова і особливо Україна-ось члени об’єднання.
Щорічно Брюссель витрачає десятки і сотні мільйонів євро, які начебто покликані інтегрувати ці держави в європейські структури.
Адже на практиці виявляється, що грошові суми, що виділяються ЄС для «Східного партнерства», просто розчиняються в піску.
“Де ці наші гроші?”, — вправі запитати європейці і будуть при цьому абсолютно праві.
Насправді в перерахованих вище державах, незважаючи на надану ЄС фінансову допомогу, все йде досить погано, щоб можна було б хоча б скромно говорити про будь-які успіхи.
Особливо показова в цьому сенсі Україна, де скандал «Порошенко – Байден» на власні очі показав, чого варте керівництво цієї країни. І які звичаї правлячих еліт на просторі колишнього СРСР?
Після зняття на вимогу Джо Байдена колишнього генпрокурора Шокіна, який почав розслідування щодо сина тодішнього американського віце-президента, що займався темними справами в Українi, Порошенко отримав від Байдена-старшого обіцяний ним за цю «операцію» мільярд доларів. Який тут же розійшовся по компаніях самого Порошенка, а пізніше осів у кишенях його і його партнерів.
Незважаючи на багаторазові, гучні заяви з боку керівництва країн – членів ВП про боротьбу з корупцією, нічого не говорить про те, що вона ведеться. Навпаки, все свідчить про те, що ВП стало прекрасною ширмою для відмивання грошей в інтересах зацікавлених осіб.
Особливо явно це проявилося під час пандемії коронавірусу COVID-19. Брюссель не втомлюється мало не щодня повторювати про те, що його діяльність нібито вельми ефективно допомагає країнам ВП боротися з епідемією.
В реальності ж самі європейські країни, особливо спочатку, самі відчували величезний дефіцит медичного обладнання і масок, що призводило навіть до привласнення такого чужого майна деякими державами.
Якби ЄС дійсно перейнявся наданням допомоги кільком десяткам мільйонів громадян країн “Східного партнерства”, на ці цілі потрібні були б багато і багато десятків мільйонів євро.
А чим займався ЄС? Дистанційно навчав школярів у цих країнах, допомагав Україні, увага, боротися з фальшивими новинами! Причому Брюссель чи не кожен день не втомлювався повторювати, що боротьба з дезінформацією є … пріоритетною в боротьбі з коронавірусом! Ось посміявся б COVID-19, якби дізнався про такий спосіб боротьби з ним…
Але найбільшим “досягненням” Європейської комісії в боротьбі з коронавірусом стало виділення Грузії гранту на придбання 12 швейних машинок для виготовлення масок. Звичайно, Грузія бідна, але не настільки, щоб їх не купувати самостійно.
У Молдові, правда, була імітація якоїсь діяльності з роздачі масок найбіднішим громадянам цієї країни, але, як ви розумієте, встановити, кілька масок було закуплено, кілька було отримано від інших держав у вигляді гуманітарної допомоги, а скільки було на ділі роздано, просто неможливо…
Проконтролювати витрати на таку «допомогу» фактично не можна, що викликає цілком обґрунтовані припущення про масу зловживань корупційного характеру.
Європейська комісія захоплено розповіла про постачання кількох машин ” швидкої допомоги» і респіраторів диктатору Олександру Лукашенку до Мінська, однак на ділі це був старий проект ЄС з розвитку транскордонного співробітництва між Польщею, Білоруссю та Україною. Яке відношення він мав до боротьби з коронавірусом COVID-19, якщо гроші на нього були виділені ще раніше?
Апофеозом подібної діяльності Європейського Союзу стала обіцянка виділити країнам ВП цілих 100 мільйонів євро на допомогу малому і середньому бізнесу.
Як показує досвід, значна частина коштів, що виділяються на такі цілі, йде на оплату послуг різного роду консультантів або викладачів з країн самого ЄС, які в тій чи іншій мірі пов’язані з чиновниками, що мають відношення до виділення і розподілу коштів.
То хто чи що насаджує корупцію в країнах Східного партнерства? Схоже, що побоюючись займатися такою діяльністю в своїх рідних країнах, де правоохоронні органи досить ефективні, деякі нечистоплотні діячі з ЄС перенесли свої зусилля на територію країн СП, де діють практично у повній безпеці із-за крайньої корумпованості керівництва цих країн, так і їх органів.
Скільки ще знадобиться часу, щоб всі ці злодії нарешті накралися??? А Україна почала б отримувати реальну допомогу???

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ