Человек не терпит насилия!

Продовжуємо розслідування, стосовно Сергія Назаренка та Бориса Гнєдікова!

Офіс_Генерального_прокурора

Державне_бюро_розслідувань

Продовжуємо розслідування, стосовно Сергія Назаренка та Бориса Гнєдікова!
Минулого разу я розповідав, про те як підозрюваних, в буквальному сенсі, перекидали з одного районного суду до іншого, а тепер ми підійшли до останнього суду, яким став Садгірський районний суд!
По закінченню засідань у Сторожинці, ухвалою апеляційного суду Чернівецької області, справу направляють до Садгірського районного суду, з аргументом, що тільки там залишилися судді з відповідною кваліфікацією, потрібною для розгляду даної справи.
Голова Садгірського районного суду, Проскурняк Ігор Георгійович надав відповідь апеляційному суду, що не вдається зібрати суддівську колегію для розгляду!
На що, отримав відповідь:
“Судіть як хочете!”
Головуючим суддею призначають Асташева Сергія Анатолійовича, і ПОЇХАЛИ!
Одразу зазначу, підозрюваних утримують в СІЗО на цей момент, також додам суддя Асташев на початку відмовлявся брати участь у розгляді справи, але після дзвінка з апеляційного суду погодився.
8-го червня проводять “вчення” в СІЗО, під час яких нібито арестанти почали “бунт”, хоча насправді під “вченнями” малося на увазі жорстоке побиття осіб, утриманих в ізоляторі.
В той день від рук працівників пенітенціарної служби постраждало 11 осіб!
Дізнавшись плани адвоката Назаренка та Гнєдікова, а саме зібрати родичів НЕЗАКОННО побитих в’язнів, адміністрація СІЗО спільно з апеляційним судом йдуть на неочікуваний крок!
Вже 11-го числа потайки проводять виїзне засідання, в СІЗО.
Де головуючий суддя Асташев, продовжує санкції на утримання під вартою Назаренка та Гнєдікова.
Зауважу, що на суд Асташев приїхав з готовою, роздрукованою ухвалою, а значить Назаренка та Гнєдікова ніхто відпускати не збирався!!!
Це говорить не лише про упередженість зі сторони окремого судді, а й про судову систему Чернівецької області!
Таку тактику він взяв більше ніж на ПІВРОКУ!
Щомісяця продовжуючи санкції!
В Грудні 2018-го року позбавляють адвокатської практики терміном на 6 місяців Олександра Муху, адвоката Назаренка і Гнєдікова.
І в той же час суд починає швидке розслідування цієї справи!
27-го грудня в Садгірському районному суді призначається засідання.
На якому вже в присутності нових адвокатів, Назаренко і Гнєдіков просять надати їм можливість переглянути відеозаписи засідання від 11.06.2018!
Їм не дають цього зробити, суддя Асташев говорить, що залишилися в іншому суді і т.п.
Але як виявилося пізніше, коли Гнєдіков робив запити до судів в Чернівецькій області, що відеозаписи разом з матеріалами справи передали до Садгірського районного суду!
А значить, Асташев свідомо порушував закон, згідно з яким підсудні мають право на ознайомлення з матеріалами справи та відеозаписами!

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ