Человек не терпит насилия!

Черговий фейл фіскалів

Систематичні зміни керівництва одного з найкорумпованіших органів країни не дають свого зиску.
Звичайно ж маю на увазі фіскальну службу.
Черговий фейл відбувся у 2019 році. Таке враження, що їх наймають за оголошенням та принципом різнокольорового резюме.
Ось наприклад, минулого року Державною фіскальною службою закуплено комп’ютери для митниці, як свого на той час структурного підрозділу, на суму понад 160 млн. грн. «платників податків».
Переможцем вказаного «базару» обрали доволі цікаве товариство «Науково-виробниче підприємство «Енглер», яке на перший погляд зекономило наших з вами грошей на суму понад 60 млн. грн, оскільки очікувана вартість закупівлі складала 220 млн. грн.
Але враження економії бюджетних коштів хибне, оскільки «Енглер», разом з фіскалами значно порозважались з гарантійними строками на техніку. Зокрема, заявлений гарантійний строк обслуговування, з можливістю контролю на сайті виробника повинен становити 3 роки. Водночас, інсайдери з числа фіскалів говорять, що фактична гарантія становить всього 1 рік.
Ось така історія, передбачаємо що через рік-півтора, більшість вказаної техніки можна буде викинути на смітник, гарантія на техніку сплине, а техніка сама по собі – китайський «ширпотреб».
Але «фіаско» цієї історії в наступному: на даний час, у звʼязку з черговим «реформуванням» фіскалів, зазначене обладнання навіть не передане митникам, а «валяється» на складах.
На сьогодні ТОВ «Науково-виробниче підприємство «Енглер» перефарбувалось/змінило назву на ТОВ «Енсоф» і як «вишня на пирогу» — одним із засновників є громадянин Російської Федерації – Каліткін Михайло Юрійович.
Непогано росіянин нагрівся на українських митниках.

P.S.Прогнозую, що у 2021 році у держави, в особі митної служби знову буде необхідність закупити компʼютери. При цьому, є велика вірогідність того, що ТОВ «Енсоф» в поточному році може знову поставити комп’ютери митниці на кругленьку суму.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ