Человек не терпит насилия!

судья Сашко Закропивный , где ты ?

Напомню, что в октябре 2010-го Закропивный стал фигурантом нового медиа-скандала, когда именем Украины подтвердил решение о взыскании 20 тыс. грн. с “5 канала” в пользу народного депутата Бута, после чего замглавы администрации президента Андрей Портнов пригрозил Закропивному увольнением:

http://www.pravda.com.ua/news/2010/10/5/5448487/

Коментуючи рішення суду за позовом депутата до журналістки Ольги Сніцарчук та 5 каналу про захист честі і гідності, Портнов зазначив: “З жалем прочитав рішення Апеляційного суду Києва”.

Заступник глави адміністрації президента уточнив, що в рішенні сказано, що депутат “був змушений посилено піклуватися про стан свого здоров’я, … почав приймати медичні препарати, стабілізуючи нервову систему і психіку, став зриватися на рідних і близьких”.

У зв’язку з цим він радить Сніцарчук та 5 каналу звернутися з касаційною скаргою на рішення Апеляційного суду Києва, а також негайно направити до Вищої ради юстиції скаргу на дії судді.

“Упевнений, що Вища рада юстиції розбереться з такими випадками і прийме справедливе рішення”, – зазначив Портнов.

Но “5 каналу” подавать кассационную жалобу не пришлось – после комментария Портнова судья Закропивный молниеносно отменил свое решение.

А теперь Закропивный будет выносить решения именем Украины в последней инстанции. Которые обжаловать уже нельзя.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ