Человек не терпит насилия!

У «короля конфіскату» Рустама Джамбулатова в центрі Києва віджали «гелік» з щасливими сімками

 

djambulatov1

У ніч з понеділка на вівторок, 16 червня 2020 року, в Печерському районі Києва невідомі побили бізнесмена чеченського походження Рустама Джамбулатова та заволоділи чорним автомобілем марки Mercedes-Benz G-класу (державний знак КА7777ІХ), на якому він пересувався.

Як повідомляє поінформоване джерело Dетектив-Info, інцидент трапився на перетині бульвару Дружби Народів та вулиці Лесі Українки близько опівночі. Тут до “геліка”, за кермом якого перебував Джамбулатов, під’їхала ще одна іномарка — Volkswagen.

Водій останньої нібито зачепив Mercedes-Benz, через що Рустам Адамович обурився та вийшов розібратися в ситуації. Однак, замість виклика “копів” чи вирішення питання за допомогою європротоколу на дорозі його чекали геть інші неприємності. На чоловіка налетіла компанія достойників, один з яких ударом в підборіддя збив Джамбулатова з ніг.

Надалі, зі слів підприємця, який буцімто не запам’ятав кривдників у обличчя, він втратив свідомість. А коли прийшов до тями виявилося, що його автівку викрали. Прикрою новиною про цей факт Джамбулатов поділився з працівницею однієї з відомих страхових компаній, яка й повідомила про угон застрахованого “геліка” та побиття бізнесмена до поліції.

gelik

За мотивами відповідного звернення жінки було оголошено план-перехоплення. Втім на момент підготовки цього матеріалу відшукати престижний Mercedes-Benz не вдалося.

За інформацією джерела Dетектив-Info, “залізний кінь” Джамбулатова вночі був зафіксований, коли перетинав Південний міст Києва в напрямку лівого берега, після чого не потрапляв у об’єктиви камер зовнішнього спостереження. Що ж стосується іншої автівки з місця пригоди — Volkswagen, то спроби відшукати його власника наразі також не додали поштовху в розслідуванні.

Прізвище самого Рустама Джамбулатова вперше гучно пролунало в публікаціях журналістів, коли на початку 2010-х років його пов’язували зі скандальними фірмами (зокрема, ТД “Еліт Сервіс”, ТОВ “Укрспецторг Груп” тощо), що за часів керівництва Міністерством юстиції Олександра Лавриновича стали монополістами в сфері реалізації конфіскату.

Втім, навіть після подій Євромайдану та зміни влади Джамбулатов залишився на плаву: у вересні 2014 року через суд він домігся набуття українського громадянства, а навесні 2015 року — став щасливим власником квартири загальною площею 184 м2 в одному з найдорожчих будінків Києва — по вулиці Паторжинського, 14. Цю нерхумість Рустам Адамович придбав у родини колишнього заступника генерального прокурора Віктора Кудрявцева.

На тісний зв’язок Джамбулатова з правоохоронцями згодом вказували ЗМІ. В липні 2018 року медійники зафіксували, як бізнесмен проводив таємну зустріч з прокурором Київської області Дмитром Чібісовим.

djambulatov2

(Дмитро Чібісов ліворуч та Рустам Джамбулатов по центру)

Останній відмовився пояснити з якого питання відбувалося це рандеву.

Влітку минулого року рідний брат Рустама — Руслан Джамбулатов висував свою кандидатуру на виборах народних депутатів в 58 окрузі, що знаходиться в Маріуполі. Втім, на цих перегонах Джамбулатов-молодший заручився підтримкою тільки 60 виборців та посів останнє місце.

djambulatov

Що ж стосується звитяг самого Рустама Адамовича, то в середині 2000-х років цей достойник перебував у міжнародному розшуку за поданням правоохоронців Молдови. Втім, ці обставини суттєво не вплинули на його життя — наразі він продовжує проторювати собі шлях до верхівки бізнес-середовища України.

За наявною інформацією, Джамбулатов вважається одним із провідних гравців на ринку торгівлі конфіскатом та партнером Андрія Довбенка (якого журналісти охрестили титулом неофіційного куратора Міністерства юстиції).

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ