Человек не терпит насилия!

Ермак, Комарницкий и Чепижко

Зараз ви дізнаєтеся про ще один Реванш людей Януковича, через схему для якої аферист ЄРМАК проштовхував Пасечка помічника ґвалтівника, Шадріна адвоката вбивць та сепаратистів і Секелу помічника Королевської в ​​комісію з відбору глави Нац агенства з управління активами отриманих від корупційних злочинів(АРМА).

Я подав заяву про злочин в НАБУ щодо «смотрящего» Ермака — Комарницького про те, як вчиняли дії, направлені на умисне виведення майна корупціонерів з-під арешту з метою уникнення його спеціальної конфіскації.
Саме для таких злочинів Єрмак ставить туди «правильну» людину, яку куруватиме Комарницький-партнер Тищенка.

Ви пам’ятаете справу «вертолітних податківців» — керівників фіскалів, які під керівництвом Олександра Клименка (міністра доходів і зборів часів Януковича) створили систему розкрадання бюджету через сумновідомі «податкові площадки», тоді збитки нарахували 104 млрд грн.

Однією з таких компаній була ТОВ «Компанія з управління активами «Ексельсіор», майно якої було арештовано з метою забезпечення спеціальної конфіскації майна.

Серед арештованого майна ТОВ «КУА «Ексельсіор» наявні 5 (п’ять) земельних ділянок у елітного передмісті Києва, селищі Козин, нежитловий будинок площею 760 кв.м та об’єкт незавершеного будівництва за цією ж адресою, яке було передано в управління цього Нац агентства. Подальша реалізація забезпечила б погашення хоча б малої частини нанесених збитків від протиправної діяльності Клименка.

У мене в розпорядженні наявні документи, які однозначно свідчать про вчинення злочину Чепіжко Оксаною Вікторівною, яка діяла в інтересах ТОВ «КУА «Ексельсіор» та Комарницьким Денисом Сергійовичем.

23 травня 2019 року між Чепіжко Оксаною Вікторівною та Комарницьким Денисом Сергійовичем укладено Меморандум про наміри у відповідності до якого останній зобов’язується придбати арештоване майно ТОВ «КУА «Ексельсіор», а саме 5 (п’ять земельних ділянок) та об’єкт незавершеного будівництва.
При цьому, як свідчить п. 1.2 вищевказаного Меморандуму, як Чепіжко так і Комарницький усвідомлювали, що майно перебуває під арештом, визнано речовим доказом та передано в управління АРМА.

Окремо слід відзначити, що згідно з п. 3 Меморандуму, Чепіжко взяла на себе зобов’язання до 31.08.2019 зняти всі обмеження з майна та зобов’язання відмінити всі судові рішення про накладення арешту на майно.

Того ж дня, 23.05.2019 між Комарницьким та Чепіжко укладено попередній Договір, згідно з яким Комарницький передав, а Чепіжко отримала завдаток у розмірі 500 000 доларів США.
При цьому варто наголосити, що на день укладення вказаного Договору всі об’єкти нерухомого майна ТОВ «КУА «Ексельсіор» перебували під арештом, згідно з рішеннями слідчих суддів.

Пунктом 1.2 Попереднього Договору чітко зазначено дату укладання основного Договору – 02 вересня 2019 року, а отже саме в цей день право власності на арештоване майно, всупереч заборони суду повинно було перейти до Комарницького.
За дивним збігом обставин, 02 вересня 2019 року слідчим суддею Печерського районного суду м. Києва у справі 757/42995/19-к за клопотанням представника ТОВ «КУА «Ексельсіор» скасовано арешт, накладений на майно товариства, а отже надано можливість Комарницькому безперешкодно набути право власності на об’єкти нерухомості у смт. Козин.

Незважаючи на намагання прокурорів Генеральної прокуратури України повторно накласти арешт на майно ТОВ «КУА «Ексельсіор» (справа 757/58473/19-к), будь-які рішення про арешт об’єктів нерухомості саме в смт. Козин відразу ж скасовувалось іншими суддями (справа 757/61109/19-к), що однозначно свідчить про вплив Комарницького та Чепіжко на прийняття рішення суддями.

Тепер це майно у держави вкрали і саме для таких схем Ермаку потрібна посада керівника АРМА.

Згадаємо як Ген прокурор Луценко заявляв, що “спільна команда МВС і ГПУ змогла вже на цьому етапі заарештувати майна злочинців на 700 млн грн, в тому числі 10 будинків, 20 квартир, 20 земельних ділянок, 19 нежитловлих приміщень, тисяча вагонів, 40 автомобілів. Це заарештоване майно сьогодні вже приносить дохід державі”.

Але це не входило в плани Єрмака.
Комарницький та Чепіжко діючи виключно в інтересах злочинної організації на чолі з екс Міністром доходів та зборів України вчинили дії, направлені на умисне виведення майна з-під арешту з метою уникнення його можливої спеціальної конфіскації за рішенням суду.

Чи це теж пуста справа?

Гео Лерос

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ