Человек не терпит насилия!

Доходи військових повинні підвищуватися в пріоритетному порядку

Екс-секретар РНБО України Олександр Турчинов завжди просував стратегію покрокового наступу: щодня відвойовувати хоча б метр нашої землі. Про це він заявив в ефірі програми “Рандеву” з Яніною Соколовою на “5-му каналі”. За словами Турчинова, зараз треба відновити військовий потенціал та комплектацію військових частин: “Звільняються професіонали, досвідчені воїни, ті, хто з перших днів протистояв російській агресії. Причина цього – втрата моральної та матеріальної мотивації”. 

Олександр Турчинов нагадав, що грошове забезпечення нашим військовим вже досить давно не підвищували. “На моє переконання, доходи військових повинні підвищуватися в пріоритетному порядку у порівнянні з доходами бюрократичного апарату, який і так ніколи про себе на забуває”, — сказав він. 

Екс-секретар РНБО України наголосив, що чиновники не можуть мати вищі зарплати, ніж ті люди, які щодня, ризикуючи своїм життям, захищають нашу державу.

“Зарплати держслужбовців, топ-чиновників, суддів та правоохоронців повинні прив’язуватися до доходів військовослужбовців, тобто вимірюватися грошовим забезпеченням солдата на передовій. Тоді армія стане реальним пріоритетом для нашої держави”, — резюмував Турчинов. 

https://turchynov.com/news/details/dohodi-vijskovih-povinni-pidvishuvatisya-v-prioritetnomu-poryadku

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ