Человек не терпит насилия!

як радуть ліс, і хто це кришує

12 червня біля 12.00 години на автодорозі Суми – Новгород – Сіверський, дільниця автодороги Глухів – Береза, навпроти АЗС-1 Глухівнафтопродукту представниками Укртрансбезпеки був зупинений вантажний автомобіль марки Камаз в якому перевозилась деревина(діловий ліс). Як з’ясувалось цю деревину ДП «Глухівського лісового господарства» перевозила фірма підрядчик зі лісництва «Слоут» до Верхнього складу. В зазначеному документі на вантаж, вказувалось, що автомобіль їде з причепом, але причеп був відсутній і було відсутньо половину вантажу . Всі колоди були без чипів.
Далі на мобільний телефон одного із співробітників Укртрансбезпеки подзвонив поліцейський який працює в карному розшуку Шосткинського відділу поліції ГУНП в Сумській області на призвище Лук’яненко, підлеглий Валерія Буслова. Поліцейський Лук’яненко дуже наполегливо просив не звертати увагу на проблеми з документами, відсутність причепу з деревиною та відсутністю чипів. Співробітники Укртрансбезпеки відмовили в наполегливих незаконних проханнях Лук’яненко та викликали поліцію за номером 102.
Після виклику поліції, відразу приїхав лісник з двома чипами, на 20 колод.
Через 15-20 хвилин приїхала слідчо-оперативна група Глухівського відділу поліції ГУНП в Сумській області, та почала поводись ніби приїхала на виклик перший раз в житті.
Через три години завдяки «кришуванню» корумпованих поліцейських деревина була в потрібному для них місці та звісно ніякої кримінальної справи не має.
З надійних джерел стало відомо, що «кришуванням» займається уродженець Глухова, заступник начальника Шосткинського відділу поліції ГУНП в Сумській області — начальник сектору кримінальної поліції Валерій Буслов.
Також Валерій Буслов був помічений в побитті прямо у Шосткинському відділі поліції ГУНП в Сумській громадського активіста Деніса Якіменко.
Завдяки таким обороняв в погонах як Валерій Буслов, поліція перетворилась в страшний антилюдській інструмент, для збагачення окремих посадових осіб. Все більше людей починає недовіряти місцевій поліції, яка сам є розповсюдником злочинності.
Також окремо хотілось згадати про лісників, які теж повинні зберігати ліс, а не випилювати, та незаконно збагачуватись. В ДП «Глухівського лісового господарства» таке ведення справ поставлено на постійний потік, та постійно випилюється народне багатство – ліс.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ