Человек не терпит насилия!

Чому тільки Сьомочко?

Слідчий Державного бюро розслідувань повідомив Петру Порошенку про підозру в тому, що Порошенко в липні 2018 року призначив такого-сякого Сергія Семочка першим заступником голови Служби зовнішньої розвідки.

Я перепрошую, але чим Семочко гірший від колишнього голови Служби зовнішньої розвідки Єгора Божка, який приватизував конспіративну квартиру СЗР біля Володимирського собору в Києві за 1 тис. грн., незаконно прописавши туди своїх дітей, і який завдяки Зеленському зараз нужденно працює не у виправній колонії, а на посаді заступника міністра закордонних справ?

Чи хіба Семочко гірший від Валерія Кондратюка, який ревно обслуговував Порошенка і був призначений Зеленським головою СЗР попри репутацію агента іноземної розвідки?

Не кажучи вже про те, що Семочко точно не гірший, ніж генерал-майор СБУ Геннадій Кузнецов, якого Зеленський призначив представником України в Тристоронній контактній групі попри те, що Кузнецова два рази виганяли з СБУ за корупційні вчинки, він був засуджений вироком Печерського райсуду за скоєння злочину, а зараз продає місця в «списках на обмін».

Здається мені, що призначення Семочка – це не той випадок, де пані Венедіктовій треба проявляти принциповість і повідомляти про підозру Порошенку. Бо невдовзі в кайданках за те ж саме може опинитись і Зеленський.

Володимир Бойко

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ