Человек не терпит насилия!

Підполковник СБУ Мілещенко С.О. — зрадник України

Доки зрадник України Мілещенко С.О. буде займати керівні посди у ДКІБ СБУ?

До рук волонтерів потрапив відео-запис, який було створено під час розгляду справи Шевченківським районним судом міста Києва щодо екс-начальника контррозвідки СБУ Володимира Біка, якого звинувачують у співпраці з ФСБ Росії під час Революція Гідності.

Так, свідком по справі виступив колишній співробітник ДКІБ СБУ Михайло Сакали, якого обурила вказівка керівництва Департаменту надати сприяння діяльності співробітникам ФСБ, які прибули до адмінбудівлі СБУ з метою збору інформації та протидії активістам Революції Гідності. Після вказаних подій Сакали М.М. написав рапорт де виклав усі події, які відбувалися у той час в СБУ. Після цього дав згоду виступити свідком у суді над генералом СБУ Біком В.В. якого звинуватили у державній зраді.

Так, під час свідчення, Сакали М.М. викладає факти, що підполковник СБУ Мілещенко Сергій Олександрович був ключовим співробітником, який відповідав за взаємодію ФСБ-шників з іншими підрозділами СБУ, та сприяв виконанню задач ФСБ на території України у той час коли патріоти протистояли конвульсіям режиму Януковича та гинули за майбутнє України на Майдані.
Саме Мілещенко С.О. давав вказівки щодо збору інформації про активістів, їх інформаційної діяльності та створював їм перешкоди.

У СБУ ходять чутки, що Мілещенко С.О. у той час дав зобов’язання працювати на користь ФСБ РФ. Найсумніше те, що підполковник Мілещенко С.О. з тих пір є одним із очільників 3 управління ДКІБ СБУ, яке за функціоналом протидіє гібридній інформаційній агресії Росії. Займання таких посад може вказувати на його зовнішнє впливове кураторство, яке прикладає зусилля щоб залишити його на керівній посаді Департаменту, бо цінний ІДЕЙНИЙ агент у лавах інформаційної безпеки України під час війни цінніше золота.

Питання до БАКАНОВА та КОРНІЙЧУКА – доки агенти кремля будуть займати керівні посади у ДКІБ СБУ?

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ