Человек не терпит насилия!

Член команди Януковича, протягом тривалого часу здійснює «крадіжку» надр на території Харківського району…….

image

Декілька років поспіль на Безлюдівському кар’єрі з порушенням діючого законодавства України добуває пісок ПрАТ «Харківське кар’єроуправління» власником істотної частини акцій якого є колишній депутат ВРУ від партії «РЕГІОНІВ» та «людина» Януковича – Лелюк Олексій Володимирович.

image

В 2010 році Янукович призначив Лелюк О.В. головою Державного агентства резерву України, саме тоді дана особа отримала доступ до надр, та згодом привласнила собі Безлюдівське родовище пісків.
Отримавши спеціальний дозвіл на видобування надр, на території Безлюдівського родовище відбулася повна анархія та з 2016 році не додержуючи чинного законодавства відбулося добування піску з великою кількістю порушень, та чим було завдано невиправну шкоду навколишньому природному середовищу.
Сам Лелюк Олексій Володимирович, являється фігурантом незаконних корупційних схем Столара, та за попередньою змовою з останнім свого часу залишив Держрезерв України без дизелю, та причасний до цілого ряду корупційних схем.
На даний момент правоохоронці Харківського відділу поліції своєю бездіяльністю в питанні незаконних дій на території Безлюдівського родовища фактично «допомагають» члену команди Януковича і в подальшому здійснювати крадіжку національного багатства народу України – а конкретно надр.
По даним фактам, Громадська організація «Всеукраїнська правова організація Опора України», звернулася до всеукраїнських правоохоронних структур які розміщені в місті Києві.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ