Человек не терпит насилия!

Няньки ГОЛОВИ, або хто такий БАКАНОВ

big narisssss html 7436f2f8

Цікаво дивитись, як мужає Голова СБУ. Але, що ж собою насправді представляє Іван Баканов? Як мала дитина, яка опинившись у незвичній їй компанії постійно потребує опіки з усіх сторін, будь то виступ на нараді, або вирішення простого службового питання. Майже року не вистачило для того, щоб усвідомити основні ази контррозвідувальної та оперативної діяльності.

І не дивно, адже Іван Баканов не здатен запам’ятовувати навіть основні моменти, і цим активно користуються наближені до нього особи, для просування власних інтересів, у т.ч. і кадрових призначень.

Посада Голови СБУ для Івана Баканова стала можливою завдяки наближеності дружини останнього Оксани Лазаренко із дружиною Президента України. Як подруги по «Кварталу 95» останні постійно знаходяться на зв’язку, обговорюючи важливі питання, у тому числі і діяльність своїх чоловіків.

Навіть зараз Іван Баканов через вплив своєї жінки на дружину Президента України завжди гасить усі скандали навколо себе, які звичайному державному службовцю можуть коштувати не тільки звільненнями, а навіть кримінальним переслідуванням.

Дружині Президента України постійно «вкладається у вуха», що увесь негатив навколо Івана Баканова, це лише спроби окремих ображених владою осіб оговорити саму чесну людину – Івана Баканова.

Не слід відкидати і вплив спецслужб РФ на самого Івана Баканова, адже дружина останнього – Оксана Лазаренко, як і її сестра Світлана Беляєва є громадянками РФ, які мають певні бізнес інтереси (компанії та майно) не тільки в Україні, а й в інших іноземних країнах, включаючи Російську Федерацію.

НІ У КОГО НЕ ВИНИКАЛО ПИТАННЯ, ЧОМУ ВИЩЕЗАЗНАЧЕНІ СЕСТРИ ІЗ ДІТЬМИ ЗАВЖДИ БЕЗПЕРЕШКОДНО ПЕРЕСІКАЮТЬ ГРАНИЦЮ МІЖ УКРАЇНОЮ ТА РФ?

ЯКЕ ГРОМАДЯНСТВО НАСПРАВДІ МАЮТЬ ДІТИ ІВАНА БАКАНОВА?

ЧОМУ НАВІТЬ ЗАРАЗ ДРУЖИНА ІВАНА БАКАНОВА, ЯКА ЗА СЛОВАМИ ОСТАННЬОГО ПРОТЯГОМ 20 РОКІВ ТЯЖКО ОФОРМЛЯЛА ГРОМАДЯНСТВО УКРАЇНИ, ТАК І НЕ ОТРИМАЛА ЙОГО?

Можливо Іван Баканов, вже давно сам того не усвідомлюючи, виконує вказівки спецслужб РФ, які постійно передаються через його дружину.

При цьому, контроль за Іваном Бакановим спецслужби РФ можуть здійснювати не тільки завдяки дружині, дітям та майну, але і завдяки банальній корупції з боку самого Баканова, а задокументовані корупційні факти дозволяють спецслужбам РФ тримати на гачку не тільки СБУ, але і усі правоохоронні органи України.

Ні для кого не має секретом, що в Україні давно діє немала кількість законспірованих лобістів інтересів РФ, діяльність яких підриває суверенітет держави із середини.

З частиною із них, після свого призначення в СБУ Іван Баканов почав постійно неофіційно контактувати, підтримуючи теплі дружні відносини.

Це і Вадим Новінський, який є бізнес партнером Ріната Ахметова в його «Метінвесті», і брати Суркіси, з їх намаганням будь-яким чином відсудити частину коштів «Приватбанку».

А МОЖЕ ДІЯЛЬНІСТЬ ІЗ ЗУПИНЕННЯ ЕНЕРГОБЛОКІВ АЕС, Є ТАКОЖ ГРОЮ СПЕЦСЛУЖБ РФ?

Але ж останні досить щільно оберігають самого Івана Баканова від можливого звільнення, «своєчасно розкриваючи» своїх агентів?

МОЖЕ КІНЦЕВОЮ МЕТОЮ СПЕЦСЛУЖБ РФ Є ОПЛУТАТИ ВОЛОДИМИРА ЗЕЛЕНСЬКОГО ПІДКОНТРОЛЬНИМИ ОСОБАМИ, ЯКІ НАШІПТУВАЛИ ОСТАННЬОМУ НА ВУХА ПОТРІБНІ ЇМ РЕЧІ?

Але повернемось до Голови СБУ, який ще опинившись на посаді заступника Голови СБУ Іван Баканов, відразу найшов спільну мову із тодішнім Головою СБУ Василем Грицаком — майстром інтриг та комбінацій із спокуси потрібних осіб, для чого останній незаконно присвоїв Івану Баканову звання лейтенант.

 narisssss html 67b489d8

ТОБТО, ІВАНУ БАКАНОВУ, ЯКОМУ НА ТОЙ ЧАС ВЖЕ ДАВНО ВИПОВНИЛОСЯ 45 РОКІВ, НЕЗАКОННО ПРИСВОЄНО ЗВАННЯ МОЛОДШОГО ОФІЦЕРСЬКОГО СКЛАДУ – ЛЕЙТЕНАНТ.

І це вже не кажучи про наявність вищої освіти, що відповідає профілю службової діяльності та проходження спеціальної підготовки.

Для самого Івана Баканова посада Голови СБУ — це пік кар’єрної сходинки, назад шляху вже немає, а для самостійної політичної кар’єри потрібна неабияка фінансова підтримка, або самостійний фінансовий запас.

 big narisssss html m65155bf9

Аби розібратися із роботою СБУ Іван Баканов спочатку привів до спецслужби у якості своїх радників таких одіозних для неї осіб як Микола Герасименко та Микола Банчука, а також неофіційного радника – Анатолія Матіоса.

Останні швидко освоїлись на своїх громадських посадах та почали незаконно впливати на свою користь як на роботу слідчих так і оперативних підрозділів СБУ, з одночасним просуванням за матеріальну винагороду наближених осіб на керівні посади в СБУ.

РОБОТА ПО ЗБОРУ ФІНАНСІВ ЗАВЖДИ МАЄ ПЕВНІ НЕДОЛІКИ, А ТОМУ ДОСИТЬ ШВИДКО СТАЄ ЯВНОЮ.

Вказані правила Іван Баканов відчув під час неодноразових викликів у якості свідка на допити у кримінальному провадженні за фактом привласнення державного майна Богуславської та Дибинецької ГЕС, а тому вирішив перекласти питання наповнення власних фінансів, наближеній особі – Андрію Наумову.

В свою чергу Андрій Наумов, вивчивши основні недоліки свого шефа, «огорнув» останнього щільною опікою, а сам тим часом будує власну гілку влади в СБУ, просуваючи наближених до себе осіб.

Сьогодні, якщо ти наближений до Андрія Наумова і виконуєш будь-які вказівки останнього, то можеш зробити стрімкий стрибок по кар’єрній сходинці, навіть без відповідного досвіду та стажу керівної роботи (простих оперуповноважених — призначає відразу начальниками, заступниками начальників департаментів та начальниками управлінь) головне щоб і надалі вказані особи особисто підпорядковувалися Андрію Наумову та виконували усі його вказівки.

Толкових оперів та керівників, які не прогнули спину перед Андрієм Наумовим, вже звільнили з СБУ, або вивели у тривале розпорядження.

Структура Служби безпеки України швидко руйнується некомпетентними керівниками, а її робота постійно потрапляє у різноманітні корупційні скандали.

 narisssss html m73f5c09a

Але навіть зараз свій вплив на Івана Баканова зберіг і колишній Голова СБУ Василь Грицак.

Іван Баканов вважає останнього самою наближеною особою, постійно телефонуючи йому для консультацій у будь-яких, навіть нікчемних, справах.

Василь Грицак, маючи тривалий досвід «кабінетних» інтриг, отриманий ще за часів КГБ, як Анатолій Кашпіровський вселяє певну повагу до себе з боку Івана Баканова для збереження статусу недоторканої особи, продовжуючи незаконно та безоплатно використовувати як службові автомобілі СБУ так і охорону із спецпризначенців підрозділу «А» СБУ.

Також зазначений статус дозволяє Василю Грицаку залишати наближених до себе осіб на керівних посадах в СБУ, зокрема начальника ЦСО «А» СБУ Олександра Устименка та інших.

ВКАЗАНИЙ НЕОБМЕЖЕНИЙ ВПЛИВ НА ІВАНА БАКАНОВА З БОКУ РІЗНОМАНІТНИХ ОСІБ ДОЗВОЛЯЄ ОСТАННІМ ПРОДОВЖУВАТИ ГАНЕБНУ ПРАКТИКУ СПЕЦСЛУЖБИ У ВИМАГАННІ ХАБАРІВ.

Якщо проаналізувати розділ новин на офіційному сайті СБУ, то можна прослідити пріоритетні напрямки діяльності останньої, це:

  • контроль за переміщенням товарів через кордон (контрабанда);

  • повернення ПДВ за зовнішньоекономічна діяльність компаній;

  • розкрадання коштів;

  • діяльність конвертаційних та валюто-обмінних центрів;

  • акцизні товари (спирт, алкогольні напої, тютюн та паливо), останнім часом незаконне виготовлення антисептиків;

  • видобуток корисних копалин (газ, бурштин, ліс, пісок та інше);

  • військово-технічне співробітництво, діяльність оборонних підприємств та інше.

Тобто, пріоритетними напрямками для СБУ стали ті сфери, де обертаються великі тіньові кошти.

В той час як іноземні спецслужби вже спокійно вирішують будь-які питання на території України, у тому числі документуючи корупційну діяльність Івана Баканова, Служба безпеки України перебуває у постійному хаосі із реорганізацій та змін керівників.

Бо саме в часи хаосу можна активно поповнювати коштами власні кармани.

Так, не залишилось СБУ у стороні і від останніх корупційних схем, зокрема «контрабанда» та гуманітарна допомога з Китаю, частина якої у вигляді нових смартфонів «IPHONE» та комп’ютерної техніки «APPLE», направлялась по спецзамовленню Андрія Наумова.

Але самим масштабнішим є «скрутки» та відшкодування ПДВ, про які нещодавно заявив колишній Міністр фінансів України Ігор Уманський, від яких державний бюджет України щомісячно недотримував понад 5 млрд. грн.

ЩОБ БЕЗКАРНО ЗДІЙСНЮВАТИ ВКАЗАНІ ОБОРУДКИ СЕРГІЙ ВЕРЛАНОВ ОСОБИСТО ДОМОВЛЯВСЯ ІЗ ІВАНОМ БАКАНОВИМ, КЕРІВНИЦТВОМ ДЕРЖАВНОЇ КАЗНАЧЕЙСЬКОЇ СЛУЖБИ ТА МІНІСТЕРСТВА ФІНАНСІВ УКРАЇНИ, ЩОМІСЯЧНО ПЕРЕДАЮЧИ ОСТАННІМ ПЕВНИЙ ВІДСОТОК ЗА НЕВТРУЧАННЯ У ВКАЗАНУ ЗЛОЧИННУ ДІЯЛЬНІСТЬ.

Саме зазначені схеми за усною вказівкою Івана Баканова не бачили співробітники СБУ протягом останнього року.

А є ще й інші схеми, особливо на митниці, відсоток від яких вже давно отримує Іван Баканов, за стримування роботи спецслужби за вказаними напрямками.

І ЯКЩО, РОЗКРАДАННЯ НДС ЩОМІСЯЦЯ СТАНОВИЛО БЛИЗЬКО 5 МЛРД ГРН., ТО НАВІЩО УКРАЇНІ ЯКІСТЬ ТАМ КРЕДИТИ МВФ, ОСКІЛЬКИ ТІЛЬКИ ЗА РІК ЦЯ СУМА ПЕРЕВИЩУЄ 2 МЛРД. ДОЛАРІВ США.

МОЖЕ НЕОБХІДНО НАРЕШТІ НАВЕСТИ ЛАД У РОБОТІ СБУ, ПОДАТКОВОЇ, МИТНИЦІ, ТА НЕ КЛЯНЧИТИ ЯКІСЬ КРЕДИТИ В МВФ?

І ОБОВ’ЯЗКОВО — ЗВІЛЬНИТИ ЛЕЙТЕНАНТА ІВАНА БАКАНОВА, який нещодавно відсвяткував свій 46 день народження, ЯК ОСОБУ ЯКА ПЕРЕВИЩИЛА ГРАНИЧНИЙ ВІК ПЕРЕБУВАННЯ НА ВІЙСЬКОВІЙ СЛУЖБІ В СБУ.

“ОРД”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ