Человек не терпит насилия!

КОРУПЦІЯ В КОРОСТЕНСЬКІЙ РДА ЖИТОМИСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Активісти звинувачують голову Коростенської райдержадміністрації Юрія Тарасюка у проведенні постійних нарад з лікарями, внаслідок яких коростенські лікарі заразилися короновірусом. Наради по кілька разів на день за участі 30-40 людей Тарасюк влаштовував у закритих приміщеннях, де лікарі після контактів із хворими контактували між собою та чиновниками РДА. Результат цих нарад – вже 6 лабораторно підтверджених хворих на covid-19 серед лікарів “первинки”.

Наради з лікарями голова Коростенської РДА Юрій Тарасюк проводив разом зі своїм заступником Артемом Майдаником, який у грубій формі заганяв працівників лікарень на беззмістовні наради задля піару керівництва району.

У Юрія Тарасюка та Артема Майданика був прямий контакт із хворими лікарями, попри це ні голова РДА ні його заступник в порушення норм боротьби з епідемією не пішли на самоізоляцію, а продовжують проводити піар-заходи.

Разом з тим, масового поширення коронавірусу на у Коростені та Коростенщині можна було захворювання можна було б уникнути, якби РДА вчасно закупила захисні засоби. Гроші на це Коростенська районна рада виділила ще на початку березня, втім закуповувати почали в середині квітня.

Справа в тому, що Тарасюк з Майдаником шукали фірми, які дадуть “відкат”. З цією метою Тарасюк з Майдаником реєструють фірми на підставних осіб через свого кишенькового реєстратора з різних напрямків діяльності (надра, ліс, дороги, будівництво), здебільшого за адресою: місто Коростень, Б. Шосе, 7. Новозареєстровані фірми Тарасюка та Майданика на підставних осіб планують будувати й амбулаторії державним коштом. Цю інформацію легко перевірити за адресою та датою реєстрації, це підстава для депутатського звернення Народного депутата України Володимира Арешонкова до Генерального прокурора України Ірини Венедиктової та до Державного бюро розслідувань.

Наразі Юрій Тарасюк та Артем Майданик шукають політичний дах для прикриття своїх афер. Поки що цей дах знайшли в обличчі місцевого афериста Віталія Науменка. Науменко відомий тим, що свого часу несанкціоновано використовував символіку партії “Слуга народу”, а коли його викрили – почав обливати брудом Президента України Володимира Зеленського.

Віталій Науменко у разі розпуску та перевиборів парламенту планує балотуватися по коростенському округу і вже починає активну виборчу кампанію. У середу 22 квітня 2020 року разом з головою Коростенської РДА Юрієм Тарасюком в робочий час вручав подарунки аж в Овруцькому районі, а перед цим в робочий час також вони разом вручали подарунки працівникам Коростенської міської лікарні, де вихвалювали заслуги Науменка, як обласного депутата.

Віталій Науменко, Юрій Тарасюк та Артем Майданик активно піаряться на медиках, виганяють їх під час карантину на надумані наради. Але крім виводу бюджетних коштів на новостворені фірми, бізнес-трійця зацікавилася темою бурштину. Нещодавно вони знову ж таки в робочий час та на службовому автомобілі Тарасюка були з неофіційним візитом в Олевську та зустрічалися з місцевими “смотрящими” за видобутком “сонячного каменю”. При цьому, відкрито говорили, що вони представляють бізнес-інтереси голови Житомирської ОДА Віталія Бунечка. Чи цього ми хотіли досягнути за рік президентства Володимира Зеленського?

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ