Человек не терпит насилия!

Хто зробив майже всіх патрульних Харківської області ПОТЕРПІЛИМИ?

photo-2020-04-27-14-12-20

До Громадської організації «Всеукраїнська правозахисна організація Опора України» звернулися співробітники національної поліції, які на протязі тривалого часу потерпають від неправомірних та корупційних дій заступника начальника відділу моніторингу та аналітичного забезпечення Управління патрульної поліції Харківської області Симонова Олександра Івановича.
Дана особа змогла налагодити корупційні схеми в структурі патрульної поліції, та на протязі тривалого часу отримує від цих схем неправомірну вигоду.
Зокрема, як розповіли нам працівники патрульної поліції, одна найбільш дієва схема по незаконному збагаченню Симонова О.І., наступна, зокрема, він вимагає зі звичайних патрульних неправомірну вигоду в розмірі 200-300 дол. США , для того аби не розпочинати службову перевірку по тим чи іншим скаргам чи фактам. Інколи він сам через своїх знайомих, ініціював скарги на патрульних, з метою отримання в подальшому неправомірної вигоди.
Також, Симонов за грошову винагороду «занижував» покарання патрульним під час службових розслідувань. Наприклад, замість догани назначав попередження тощо. За цим фактом відносно нього самого було проведено службову перевірку та встановлено численні порушення діючого законодавства України.
За отриману неправомірну вигоду, на протязі близько п’яти років (час коли Сімонов знаходиться на своїй посаді) ним було куплено земельну ділянку в Черкаській лозовій загальною площею 1110 м2 , на якій тепер він будує садовий «будиночок» площею 116 м2. На будівництво даного об’єкту Симоновим потрачено велику суму грошових коштів, але якщо порівняти його декларацію за останні декілька років, то такого доходу офіційного, з якого б можна було будувати даний будинок він не мав взагалі. Також, за нашою інформацією отриманою від патрульних, які потерпають на протязі декількох років, від неправомірних дій Симонова, останній пересувається постійно по місту на автомобілі, але в жодній із декларацій не зазначено автомобіль.
Дружина Олександра Івановича, Симонова Ірина Василівна працює лаборантом на кафедрі теорії та філософії права в Національному Університеті «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого». В даному навчальному закладі, серед студентів університету, Ірину Василівну знають як особу, що схильна до корупційних діянь та за грошову винагороду може «вирішувати» питання по різних предметах.
На даний момент ГО «ВПО Опора України» маючи відомості (фото, відео та аудіо докази, отримані від потерпілих патрульних) неправомірної діяльності Симонова Олександра Івановича, має на меті звернення до ряду правоохоронних та контролюючих органів, не лише з метою звільнення Олександра Івановича із займаної посади, але і притягнення його до кримінальної відповідальності. З приводу діяльності дружини, направлені відповідні звернення до Ректора НУ «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого», де вказана інформація про корупційні діяння Симонової Ірини.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ