Человек не терпит насилия!

Як я можу захистити себе і запобігти поширенню захворювання?

Заходи індивідуального захисту для всіх
Слідкуйте за актуальною інформацією про спалах, яку можна знайти на веб-сайті ВООЗ, а також отримати від національних і локальних представників служб громадської охорони здоров’я. У багатьох країнах світу зареєстровані випадки зараження COVID-19, а в деяких — спалахи захворювання. Владі Китаю, а також ряду інших країн, в яких були зафіксовані спалахи, вдалося сповільнити поширення захворювання або повністю його зупинити. Проте ситуація як і раніше непередбачувана, в зв’язку з чим слід залишатися в курсі останніх подій.
Дотримуючись простих запобіжних заходів, ви можете знизити ризик зараження або розповсюдження COVID-19:
Регулярно обробляйте руки спиртовмісних засобом або мийте їх з милом.
Навіщо це потрібно? Якщо на поверхні рук присутній вірус, то обробка рук спиртовмісних засобом або миття їх з милом вб’є його.
Тримайтеся на відстані не менше одного метра від кашляють або чхають людей.
Навіщо це потрібно? При кашлі або чханні з носа або рота виділяються дрібні містять вірус краплі, які людина поширює навколо себе. Перебуваючи занадто близько до такої людини, ви ризикуєте вдихнути ці краплі і заразитися від нього, в тому числі коронавирусной інфекцією, якщо людина хвора COVID-19.
По можливості, не чіпайте руками очі, ніс і рот.
Навіщо це потрібно? Руки стосуються багатьох поверхонь, і на них може потрапити вірус. Опинившись на руках, вірусні частинки можуть потрапляти в очі, ніс або рот. З цих частин тіла вірус може впроваджуватися в організм і викликати захворювання.
Як вам, так і оточуючим слід строго дотримуватися правил респіраторної гігієни. Для цього необхідно прикривати рот або ніс згином ліктя або серветкою при кашлі або чханні. Використану серветку потрібно відразу ж викинути.
Навіщо це потрібно? Вірус передається через дрібні краплі. Строго дотримуючись правил респіраторної гігієни, ви можете захистити оточуючих від таких вірусних захворювань, як ГРВІ, грип та COVID-19.
Якщо ви погано себе почуваєте, залишайтеся вдома. При підвищенні температури, появу кашлю і скруті дихання якомога швидше звертайтеся за медичною допомогою. Слідкуйте за вказівками місцевих органів охорони здоров’я.
Навіщо це потрібно? У центральних і місцевих органів охорони здоров’я є найактуальніша інформація про ситуацію в районі вашого проживання. Своєчасне звернення за медичною допомогою дозволить медичним фахівцям оперативно направити вас в підходяще лікувальної установи. Крім того, ви тим самим забезпечите себе і допоможете запобігти поширенню вірусних та інших інфекцій.
Слідкуйте за оновленням списку зон високого ризику по COVID-19 (міста або райони, в яких зазначено широке поширення COVID-19). По можливості утримайтеся від поїздок, особливо якщо ви є літньою людиною або страждаєте діабетом, захворюваннями серця та легень.
Навіщо це потрібно? У цих районах ви піддасте себе підвищеному ризику зараження COVID-19.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ