Человек не терпит насилия!

Убивал не Кожара, убила сепара кожарына женушка

Ну уних у всех, у этих сепаров-рыгов, такие подруги.
Люська с наколотыми апельсинами, пшонушкина женка с мощами на обеденномм столе, престарелая блядь Лукаш, жена Ильяшова, список бесконечен.

Вот шо пишет про Кожарыну жену судебный реестр. Кстати, следы пороховых газов нашли не на одежде кажары, не на одежде самоубитого Старицкого, а на платьюшке женушки Кажары.

То-то радуется сейчас первая жина кажары — променял меня на помоложе блядь, на и получи.

А вот немного биографии кожариной женки из судебного реестра.

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 09.05.2016 приблизно о 14 год. 00 хв. приїхала в центральну частину міста Києва, а саме на вул. Хрещатик.

Знаходячись за вищезазначеною адресою, ОСОБА_1 вказаного дня приблизно о 14 год. 05 годині, маючи злочинний умисел, направлений на таємне викрадення чужого майна, зайшла до приміщення магазину “Зара”, який розташований за адресою м. Київ, вул. Хрещатик, 23.

Знаходячись у приміщенні вказаного вище магазину, ОСОБА_1 підійшла до стелажів, де на полицях побачила виставлений для продажу товар.

Після цього ОСОБА_1, скориставшись тим, що за її діями ніхто не спостерігає, з метою подальшого таємного викрадення чужого, з корисливих мотивів з полиць взяла жіночу сукню (комбінезон) арт. 2750/376/401, вартістю 2199 грн. 00 коп., жіночу сукню арт. 4043/070/251/02, вартістю 1799 грн. 00 коп., жіночу блузку, арт. 2369/778/712, вартістю 1299 грн. 00 коп., після чого пішла до примірочної вказаного магазину, де з описаних вище речей зірвала інформаційні бирки (цінники) та антикрадіжкові кліпси, після чого вказані вище речі поклала до своєї жіночої сумки з якою знаходилася в магазині.

Після цього ОСОБА_1 пішла в напрямку виходу з вказаним вище товаром, який належить ТОВ «ЗАРА УКРАЇНА», маючи намір винести його за межі магазину, не розрахувавшись.

Однак довести до кінця свій злочинний умисел ОСОБА_1 не змогла з причин, що не залежали від її волі, так як після виходу з приміщення вказаного магазину була зупинена та затримана працівниками вказаного вище магазину.

07.06.2016 ОСОБА_1 органом досудового розслідування повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 185 КК України, тобто у закінченому замаху на таємне викрадення чужого майна (крадіжку).

07.06.2016 між потерпілим ТОВ «ЗАРА УКРАЇНА» в особі представника ОСОБА_2 (якому відповідно до договору про надання правової допомоги від 03.02.2015, укладеним з ТОВ «ЗАРА УКРАЇНА», надано право на укладення угоди про примирення) та підозрюваною ОСОБА_1 укладено угоду про примирення у відповідності до ст. ст. 468, 469, 471 КПК України.

Згідно даної угоди ТОВ «ЗАРА УКРАЇНА» в особі представника ОСОБА_2 та обвинувачена ОСОБА_3 дійшли згоди щодо правової кваліфікації дій ОСОБА_3 за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 185 КК України, істотних для даного кримінального провадження обставин, обвинувачена повністю визнала свою вину у вчиненні злочину.

Вищевказаною угодою сторонами кримінального провадження узгоджене покарання за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 185 КК України у виді штрафу у розмірі 50 неоподатковуванихмінімумів доходів громадян, що становить 850,00 грн.

Рыги, короче, шо с них взять. Или шапки срывать, или платья красть, но все сводится к одному — место им всем на параше. правильно пишется — паРаше.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ