Человек не терпит насилия!

Заступник керівника СБУ Миколаївщини Борис Жуков хоче замінити свого шефа Віталія Герсака та відновити всі злочинні схеми що діяли в регіоні донедавна

В ході тривалих журналістський розслідувань злочинних схематозів Миколаївщини, які очолювались кримінальним авторитетом «Мультиком»(Титовим) та рядом екс-правоохоронців серед них такі відомі постаті як Роман Кріль, Олександр Фролов, Костянтин Бурченко, Андрій Карнач та Петро Майданюк нам стало відомо, що область чекають кадрові перестановки. Здебільшого мова йде про те, що місцеве СБУ має очолити Борис Валерійович Жуков, теперішній Заступник керівника СБУ Миколаївщини Віталія Герсака.

Про долю самого ж Керівника даної області наразі невідомо нічого, та скоріш за все його делегують в інший регіон де наразі бурно квітне злочинність яку потрібно швидко та ефективно знищити. По Герсаку – інформація не підтверджена, а от Жуков особисто вже на всю область заявляє, що вже за кілька днів очолить СБУ Миколаївщини. Крім того, дана персона вже навіть встигла чітко окреслити свій вектор розвитку подій в регіоні – і він, нажаль, вкрай невтішний. Мешканці області неабияк занепокоєні перспективою можливого призначення цього комерсанта-поліціанта-сбушника на посаду керівника місцевого СБУ.
Здавалось би нормальне явище, коли заступник змінює свого керівника — то чому ж народ проти?!

Справа в тому, що пан Жуков виявився звичайним лицеміром, який для відводу очей банально грав роль великого помічника Герсака у боротьбі із злочинними схематозами. Насправді же за його плечима він займається масштабним відновленням всіх схем які донедавна очолював його попередник — Петро Майданюк – екс-заступник керівника СБУ Миколаївщини. До речі, буквально на днях ЗМІ чітко розкрили і описали всі злочини Майданюка.

Скажемо відверто, Борис Валерійович Жуков явно не може похвалитись фантазією, адже все точно повторює за Майданюком. Таке враження, що сам «ЕКС» повернувся в особі теперішнього зама. Явним прикладом такої обділеності є варіант із піджиманням під себе начальника відділу управління КЗЕ в даній області Насімчука О.В. За допомогою цієї особи він використовує в своїх корисливих цілях даний підрозділ. Працівниками управління контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері економічної безпеки СБУ аналізується економічний сектор регіону і подається безпосередньо Борису Жукову, який в подальшому ці дані використовує для відновлення схем Майданюка, які вже скоро називатимуться – схематози Жукова.

Першою схемою яку взявся відновлювати Жуков є розкрадання дизельного палива із локомотивів Одеської залізниці. До речі саме цей схематоз чи не найпершим був знищений Герсаком. Цікаво в них там: один бореться, знищує, а наступний готовий за мить все відновити… В даний час Жуков позиціонує себе вже мало не керівником, а тому все менше криється і чітко показує всім: знищувати як Герсак не буде – його мета все очолити. В минулому не дуже успішний в службових справах поліцейський явно вирішив «підзаробити» кілька мільйонів за рахунок кришування вищенаведеного бізнесу. Для того, щоб прибрати «золоту жилу» до рук Заступник керівника СБУ області делегував свого «служника» Насімчука. Останній вже встиг нанести візит співробітникам внутрішньої безпеки Одеської залізниці, де заявив, що Жуков даний сжематоз підминає під себе.

Свого часу Президент Зеленський доручив Герсаку в правовому полі перетворити даний регіон із злочинного в дієву економічну адмістративну одиницю України. Із своїм завданням Керівник СБУ Миколаївщини справився навідмінно – це підтверджують місцеві жителі та колосальна кількість публікацій у ЗМІ, де чітко описуються розкриті гучні справи даного служителя Закону. Та для примітивного колишнього мента напевно укази Президента нічого не значать, адже своїми діями по відновленню злочинних схем він наче плює на всю роботу Герсака. Ним оволоділа жага особистого незаконного збагачення, тому ані Герсак, ані Гарант для нього значення не мають.

Також Жуков за допомогою вищезгаданого Насімчука О.В. протоптує ще одну схему Майданюка , а саме — обкладання даниною підприємств аграрного сектору економіки та експортерів аграрної продукції. Насімчуком і особисто Жуковим вже було проведено ряд зустрічей з представниками агробізнесу, де він вказав свою бажану відсоткову винагороду за сліпоту щодо незаконних дій цих фірм. До речі, тут Заступник керівника СБУ області явно обскакав свого попередника, адже Майданюк брав із зернових – 4% з тони, а з олії різного виду – 6% з тони, Жуков же забажав – 7% і 9% відповідно. Напевно він враховує інфляцію?! – та ні, це банальна жадність, якою славиться вже давно…

Та основною цікавинкою, стало те, що теперішній Заступник керівника СБУ Миколаївської області вже навіть встиг провести зустріч з одвічним ворогом регіону і Віталія Герсака – кримінальним авторитетом «Мультиком»(Титовим). Ці дві особи розуміють, що їх об’єднання дозволить ще з більшою силою душити народ Миколаївщини. Згідно інсайдерських даних відомо, що вони вже намалювали свій майбутній спільний план дій грабежів, який буде вводитись з моменту коли регіон покине Віталій Герсак. Ну це реальний «абзац»…

Як бачимо: у випадку очолення Борисом Жуковим СБУ Миколаївщини в регіоні знову швидко будуть відновлені всі злочинні схематози, та з одною поправкою – цього разу вони будуть куди масштабніші і ганебніші. Ось саме так вимальовує свої можливі нові функції Борис Валерійович Жуков. Перспективно чи не так?! Тільки от для кого?! – для народу і України точно ж явно ні!!!

Висновок простий і короткий: якщо Керівник СБУ Миколаївської області Віталій Анатолійович Герсак дійсно зібрався покидати цей регіон, то в нього як мінімум є одна незавершена справа, і це – недопущення на свою теперішню посаду Бориса Жукова, адже якщо це станеться – область потоне в нових-старих масштабних злочинних схематозах! Борис Валерійович Жуков недостойний цієї посади!!!

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ