Человек не терпит насилия!

ВАЖЛИВО: Чи розраховувати на владу у боротьбі із Коронавірусом?! РЕАЛЬНІ поради для зменшення ризику захворювання і що робити якщо є підозра на Коронавірус

Коронавірус… Цій пошесті можна надати багато визначень, і нажаль, більшість із них будуть правильні. Одним із таких вузько описаних є: це гостре вірусне захворювання, що характеризується переважним ураженням дихальної системи і шлунково-кишкового тракту. Коронавірус є зоонозною інфекцією за походженням. Існує кілька різновидів коронавирусу, що викликає захворювання у людини. Та найнебезпечнішим є 2019-nCov, який наповну зараз косить цілий світ. Його інкубаційний період може становити від 1 до 14 днів (в середньому 10 днів). Протягом усього цього періоду людина може заражати інших. Протікає захворювання, найчастіше, як звичайний грип, парагрип або будь-яка інша гостра респіраторна інфекція з усіма характерними для них ознаками. Основні симптоми такі:
— біль при ковтанні і чханні;
— риніт;
— головний біль;
— кашель, здебільшого сухий;
— прояви гіпоксії;
— підвищення температури, гарячка;
— озноб; м’язовий біль;
— задишка (ускладнене дихання)
УВАГА! Наразі немає вакцини для захисту від 2019-nCoV.Тому, будьте уважні – не піддавайтесь жодним спекуляціям. Найголовнішим, що зараз має бути – це уникнення паніки!!! А найкращим способом запобігти зараженню — уникнути впливу цього вірусу, тому старайтесь:
— не відвідувати регіони, де найбільш часто зустрічається коронавірусна інфекція;
— носити засоби індивідуального захисту (маски);
— обмежувати контакти на близькій відстані;
— часто мийте руки з милом чи обробляйте дезінфекційними засобами;
— уникайте близького контакту з тими, хто має гарячку або кашель;
— не торкайтеся обличчя немитими руками;
— ретельно готуйте їжу, зокрема м’ясо і яйця;
— уникайте незахищеного контакту з дикими та свійськими тваринами;
— частіше провітрюйте житлове приміщення;
— підкріплюйте імунітет (дотримуйтесь температурного режиму в приміщенні — 18-20 градусів, і необхідну вологість — від 40 до 60%).
Якщо відчуваєте симптоми респіраторного захворювання – будьте відповідальні! Обмежте контакти з іншими людьми і використовуйте захисну маску для обличчя (її слід регулярно заміняти/знезаражувати). Під час кашлю та чхання прикривайте рот і ніс зігнутим ліктем чи одноразовою серветкою, після чого викиньте серветку та вимийте руки. Не панікуйте , запам’ятайте — це найголовніше! У такому випадку найкращими вашими діями буде:
— самоізолюйтесь(пам’ятайте, що поруч можуть бути люди яких потрібно вберегти);
— не біжіть миттєво в лікарню, адже у вас може бути не дане захворювання(якщо всі масово при першому покашлюванні будуть прибувати в лікарню – це може зашкодити лікуванню реально інфікованих людей);
— перегляньте всю інформацію про симптоми Коронавірусу;
— чітко проаналізуйте їх у себе, при можливості запишіть на папері;
— при виявленні чітких ознак – подзвоніть сімейному лікарю або на швидку допомогу і все спокійно роз’ясніть; після дзвінка лікар пояснить як діяти!
— Якщо вам скажуть, що симптоми не відповідають Коронавірусу, а ви все ж переживайте тоді: одягніть запобіжні засоби(маску) і пройдіть до лікарні для ретельної перевірки.
Чи розраховувати на владу у боротьбі із Коронавірусом?! Ворог чи союзник?!
Найперше – будьте розумні, відкиньте всі політичні мотиви! Нажаль, в Україні склалась така ситуація, що навіть пандемія смерті(Короновірусу) не є важливим фактором для реального об’єднання народу. Плачевно, але замість згуртування над подоланням цією катастрофи знаходяться певні особи, які стараються використати дану ситуацію у своїх корисливих цілях, а саме дискредитувати наше керівництво країни. Зрозумійте, чим більше зараз іти на поводу у критиканів, тим менші шанси на позитиве вирішення проблеми в цілому. Елементарно: влада має повноваження і можливості боротись із Коронавірусом, що й робить, а якщо прислухуватись до критиканів – що ми реально отримаємо?! Допомогу від них – навряд чи, адже ці люди вже обрали свій шлях – знищити владу, а Коронавірус може стати їх партнером, бо чим менший успіх керівництва країни – тим більше вони у виграші, і це реальний факт! Прохання: не піддавайтесь розхитуванню ситуації, адже паніка – це ворог номер один! Будьмо європейською країною: в Європі люди чітко слухають і виконують настанови влади у боротьбі із Коронавірусом!
Тверезо і спокійно аналізуйте те, що керівництво країни вже зробило і що робить в процесі! І зрозумієте, що Президент і його соратники є першими і головними нашими союзниками у боротьбі із Коронавірусом! Тепер перейдемо до фактів, що вже зроблено:
— По всій Україні підготовлені заклади для прийняття хворих та їх обсервації і боротьби із інфекцією
— Проводиться постійне масове навчання і тренінги на випадок фіксації коронавірусу
— Створені групи оперативного реагування
— Постійно ведеться закупка тест-систем для виявлення коронавірусу, що розприділяється по всій державі
— Введено заборону на проведення масових заходів на понад 200 осіб
— Заборонено проведення заходів державного нагляду та контролю під час карантину через коронавірус
— Посилено контроль в’їзду та виїзду на територію України
— В місцях масового скупчення людей проводяться перевірки людей із ознаками інфекції
— Введено карантин
— Прийнято рішення по закриттю кордонів для в’їзду іноземців
— Прийнято міри, щоб засоби першої необхідності(маски, лікарства, тощо) не стали способом спекуляцій
— Запущено онлайн-сервіс для моніторингу коронавірусу
— Та ще цілий ряд інших мір що кожного дня лише розширються.
У висновку хочемо зазначити, що найголовніше це уникати паніки, дотримуватись вищенаведених правил, слідкувати за розвитком подій, дотримуватись плану дій який встановлює влада. Та вище цього всього має бути всенародна згуртованість у боротьбі із цим лихом, адже сила українського народу в єдності.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ