Человек не терпит насилия!

Керівник СБУ Миколаївщини Віталій Герсак несе серйозну небезпеку …

Керівник СБУ несе небезпеку: кому? яку? – цікаво чи не так?! То що ж з ним не так?!
І так, для тих хто не знає: Віталій Анатолійович Герсак – майор Поліції. Голова СБУ в Миколаївській області. Народився 1983року в м. Немирів Вінницької області, одружений: двоє дітей. До Служби приступив у 2003році – оперативник кримінального розшуку МВС в м. Вінниця. З 2004 — протягом 6 років працював у м. Гайсин. В 2010році працював в управлінні по боротьбі з організованою злочинністю. В 2011 році отримав звання майора поліції та очолив лінійний відділ станції «Київ-Пасажирський». Згодом працював у Службі зовнішньої розвідки, дальше працював у Департаменті внутрішньої безпеки СБУ. 11 вересня 2019 року Президент України В. Зеленський підписав указ про його призначення на посаду Керівника СБУ Миколаївської області.
Так, справді Віталій Герсак на протязі своєї служби в правоохоронних органах, а особливого визнання отримав на посаді Керівника СБУ Миколаївщини несе дуже серйозну небезпеку… — криміналітету і корупційним прошаркам нашої держави! За що неодноразово наражався як на своє фізичне усунення, так і на фронтальне інформаційне очорнення репутації. А збоку держави за свою сумлінну працю часто отримує нагороди і подяки. Його заслужено вважають одним із найкращих співробітників структури де несе свою службу. Основним досягненням за останній час є зачищення від криміналу і корупції однієї із найзлочинніших областей України, і це – Миколаївська. Таке горе звання їй свого часу заслужено присвоїв Президент України Володимир Зеленський. Буквально пів року тому ситуація в регіоні була чи не найкритичнішою на просторах України. А тому із призначенням у цей регіон на плечі Герсака було покладено надзвичайно важливу задачу – вже і тепер знищити всі угрупування, які в прямому сенсі вбивають цю частину держави. Забігаючи наперед варто підкреслити: із своїм завданням цей правоохоронець справляється навідмінно, що вже неодноразово відзначало його пряме керівництво на чолі із Іваном Бакановим.
Починаючи із перших днів роботи(вересень 2019р) у Миколаївській області він виявив велику кількість злочинних угруповувань, які довгий час тримали регіон у тотальному страху. Крім того, у розслідуваннях ним було встановлено, що у криміналітету на побігеньках влаштувалось багато місцевих топ-чиновників. Головним кримінальним «директором» області був такий собі авторитет під псевдонімом «Мультик», справжнє ім’я і прізвище якого – Михайло Титов. Про ОЗУ «Мультика» не тільки на Миколаївщині, а й в усій Україні знають практично усі. За ним числяться: викрадання людей, рекет, рейдерство, крадіжки авто, привласнення чужого майна, торгівля зброєю та наркотиками, заказні вбивства, контроль за діяльністю політичних партій, і.т.д. Сам же Михайло Титов раніше був засуджений за подвійне вбивство. В кінці 90-х років він з особливою жорстокістю вбив двох інших кримінальних авторитетів, які приїхали працювати на його території, за що й отримав тривалий тюремний термін.
В ході розслідувань Герсаком було встановлено чиновників, які працювали на Титова, це: Вікторія Москаленко — голова Миколаївської обласної ради з 3 грудня 2015 року; депутати Миколаївської обласної ради — Вадим Алабин, Федір Барна , Володимир Фроленко, Юрій Кормишкін. За допомогою них злочинець контролює кар’єри по видобутку корисних копалин, похоронний бізнес, спиртову сферу, будівництво доріг, комплекс ЖКГ та інші. По всіх цих особах і їхній діяльності зараз ведеться розслідування, та вже тепер відомо, що більшості із них, а також самому «Мультику» світять немалі тюремні терміни. Зрозуміло, що не єдиним «Мультиком» займається СБУ, а свідчення цього є цілий ряд розкритих справ таких як: затримання керівних осіб Фіксальної служби Миколаївщини, які виступали своєрідною «кришею» для багатьох незаконних заправок; викриття чиновників Управління екології Департаменту ЖКГ м. Миколаїв, за розкрадання бюджету на суму 2млн.грн; виявлено більше як 30 незаконних автозаправних станцій, в результаті було вилучено не менше 140тонн палива; та багато інших.
Наразі на нього в прямому сенсі кримінал Миколаївщини об’явив масштабне полювання. «Мультик» будь-яким способом хоче усунути Герсака із регіону, а тому першим етапом розвернув проти нього велику інформаційну війну. Також ходять слухи, якщо план номер один(медіа очорнення) не спрацює, то він готовий перейти навіть до фізичного знищення очільника СБУ Миколаївщини. Герсак в прямому значенні знищує всі його незаконні оборудки. Чого варто лише перекриття каналу із постачання контрабандного топлива через морський порт Очакова. Також він перекрив кисень «Мультикові» і у виробництві та продажі фальсифікату спиртних напоїв. Одна лиш операція СБУ виявила більше як 50 тисяч бутилок горілки. І це лиш крапля в морі із усіх порушених проти нього кримінальних справ.
За пів року на посаді Керівника СБУ Миколаївщини Віталій Герсак провів феноменальну роботу із зачищення криміналу та корупції в даній області. А одним із його результатів, є свідчення того що кримінал явно його боїться, а тому і планово старається знищити. Та ніякі панічні атаки криміналу і чиновників-корупціонерів його не зупинять, адже честь мундиру для нього не пусте місце. Тому, вже найближчим часом на Миколаївщині очікуються гучні затримання, до речі певні особи вже знаходяться у місцях позбавлення волі.
Але якщо серед читачів є небайдужі люди, які хочуть очистити країну, зокрема Миколаївщину від криміналу і володіють певною інформацією про злочинців просимо звертатись до УСБУ в Миколаївській обл., що знаходиться за адресою: м. Миколаїв, вул. Спаська, 40. Або дзвонити за тел.: (0512) 37-00-70 – черговий, (0512) 49-03-22,(0512) 49-05-33– телефон довіри, (0512) 49-05-14 – приймальня громадян. Також є варіант писати на e-mail: [email protected]. Давайте очистимо Україну від злочинців разом!

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ