Человек не терпит насилия!

Андрій Єрмак — хто він: надійний тил і вірний соратник українського народу та Президента Володимира Зеленського чи черговий кар’єрист?! Думка народу

За роки Незалежності Україна бачила чималу кількість політиків та чиновників різних рівнів, але особлива увага завжди була прикута до очільників Адміністрацій(тепер Офіс) Президента. Та більшість із них зараз вже мало хто може згадати. Безперечно ця посада є однією із найважливіших у нашій державі, особливу значимість вона несе для самого Глави країни. І в цьому, нічого дивного немає, адже Керівник Офісу несе відповідальність за найважливіші стратегічні питання як в середині держави, так і на міжнародній арені.
В травні 2019 року Президентом України обраний був Володимир Зеленський, але попри колосальну підтримку народу певні Його опоненти ще й досі продовжують наносити по ньому жорстокі удари. І варто констатувати: чим більшого загальнодержавного успіху добивається наш Глава держави, тим ганебніше по ньому стараються наносити свої «постріли» Його, напевне вже тепер одвічні опоненти. Тому Йому, як нікому іншому за своєю спиною потрібно мати тільки надійних і вірних соратників. А першою і найважливішою такою особою можна безперечно вважати Андрія Єрмака, Керівника Офісу Президента.
Андрій Єрмак ніколи не відзначався особливою публічністю, але це не заважало йому добиватись особистих, а тепер уже і загальнодержавних успіхів. Ще будучи радником Президента виконував вкрай важливі завдання, серед яких варто відзначити участь у «нормандській зустрічі» і повернення великої кількості українських полонених із тимчасово окупованих територій та РФ. За свої вміння відстоювати чітку і правильну позицію держави на міжнародному рівні Його назвали головним переговорником нашого Президента. Зараз же Андрія Борисовича по-факту можна визнати найвірнішим соратником і надійним тилом Володимира Зеленського. Важливо відзначити, що очільник ОП завжди стриманий і не старається робити щось заради особистого піару. Він виконує життєво-важливі функції для держави та одночасно залишається в тіні. Своєю діяльністю Він чітко показав, що кар’єра чи власні інтереси Йому не важливі, основна мета – це старанна праця на Президента і український народ. Сам же Володимир Олександрович в Його особі отримав великого стратега, який неухильно виконує найскладніші завдання. Всі давно вже зрозуміли, що наш Глава рішуче налаштований провести позитивні зміни в країні, що й уже відбуваються, Єрмак же став важливим компонентом для досягнення цієї цілі. Першочерговою метою Гаранта є завершення бойових дій на Сході держави. І чесно говорячи із всього оточення Президента мало хто хотів наважитись узяти на себе цю місію. Та розуміючи це і важливість справи Андрій Єрмак взяв на себе ці функції, тим же ставши колосальною опорою нашому Головнокомандувачеві. І що важливо, крок за кроком Він іде до досягнення покладеної на нього місії по досягненню миру, тим же доводить свою вірність і щирість по відношенню до Володимира Зеленського.
Серед усіх рис, що характеризують очільника ОП варто також відзначити вміння чітко будувати стратегічні плани, а також Його рентгене бачення наскрізь фальшивих людей. За вкрай короткий час на теперішній посаді Він вже встиг систематизувати діяльність функціонування ОП, від чого явно збільшується продуктивність всього державного апарату. Менеджмент найвищого рівня від Єрмака дозволяє Главі держави зосередитись на майбутніх справах, а не постійно закривати пробіли минулих. Крім того, тепер надзвичайно помітно, що корисливі підлабузники, пустоголові кар’єристи і хитрі олігархи зупиняють свої кроки ще далеко від ОП. Та попри відкритість, чесність і порядність Андрій Борисович є людиною досить жорсткою, але справедливою. Стабільно займаючись аналізом діяльності високопосадовців знаходить слабкі ланки. І немає різниці чи це представник команди «Слуг народу», чи людина колись мала певні здобутки, чи навіть отримала аванс довіри від самого Зеленського: якщо вже і тепер немає потрібних результатів, то відкрито про це заявляє Президентові, який вже і приймає правильне рішення.
Основною метою роботи Андрія Єрмака можна вважати систематизацію загальнодержавних процесів, які несуть у собі ціль чіткого дотримання плану і стратегії розвитку держави, що встановив Володимир Зеленський. Сам же Президент безперечно цінує Свого найближчого соратника, адже розуміє, що Андрій Єрмак є першою особою на яку можна покластись в будь-яку хвилину. Більше того, можна вважати, що цей тандем Глави держави і Керівника ОП(АП) є найпродуктивнішим і найперспективнішим за всі роки Незалежності України.
Звісно, що така сильна особа як Андрій Єрмак явно заважає ворогам Володимира Зеленського, що неодноразово проявлялось у панічних інформаційних атаках як на очільника ОП, так і на Главу держави. Зрозуміло, що в даний час завдяки діяльності пана Єрмака у недругів Президента шансів немає. А тому, можна з гордістю заявити, що Володимир Олександрович дуже правильно підібрав собі у допомогу цю надзвичайну продуктивну особистість. І що вже тепер, а у подальшому буде сприяти тільки позитивним змінам в нашій державі. А ми як народ України цього дуже прагнемо, а тому приносимо колосальну підтримку Президентові Володимирові Зеленському, а Андрію Єрмаку виражаємо велику подяку за щиру підтримку Глави держави і служіння на благо народу.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ