Человек не терпит насилия!

Строгий Денис — незаконный «БИЗНЕС» на краденом урожае

Державне підприємство «Благодатне» (код ЄДРПОУ 22994509), яке має юридичну адресу: 63461, Харківська область, Зміївський район, селище Благодатне, вулиця Жовтнева, будинок 16, являється осередком неправомірних та корупційних дій його керівником Строгим Денисом Олександровичем.
В такому занедбаному стані знаходять об’єкти нерухомості ДП «Благодатне».

21

22

23

Строгий Денис Олександрович, в попередніх своїх деклараціях вказував членом своєї сім’ї дружину Строгу Наталію Вікторівну,

2

яка являється власником великих земельних ділянок. Зокрема, Наталія Вікторівна стала володільцем та власником земельних ділянок 23.02.2015(загальна площа 50000 – м2 ) — оренда, 28.03.2015 року (загальна площа 252781 – м2 ) — оренда, 14.05.2015 року (загальна площа 260000 – м2 )-оренда, 16.09.2015 (загальна площа 200000 – м2 ) — власність, 05.10.2015 року (загальна площа 104975 – м2 )-оренда, 31.12.2016 (загальна площа 20000 – м2 ) – власність. Хочу зазначити, що відповідно до попередніх декларацій дружина Дениса Олександровича, являлась безробітною, тому не відомо, як вона використовувала дані земельні ділянки та з якою ціллю вона володіє на праві оренди такими великими земельними наділами. Та хто на справді є власником земельних ділянок, які знаходяться на праві оренди у Наталії Вікторівни (адже вона з приводу власників орендованих нею земельних наділів, внесла не правдиву інформацію до декларації свого чоловіка). Також не відома правова підстава набуття у власність громадянкою Строгою Наталією Вікторівною земельних ділянок.
Аналізуючи декларації за 2016 та 2017 рік, приходимо до правильного висновку про те, що всі земельні ділянки громадянка Строга у власність та право користування отримала в період коли її чоловік став обіймати на ДП «Благодатне» посаду директора. Вважаємо, що можливо в такому отриманні права власності та права користування міститься корупційна складова. Декларації за 2018 рік директором ДП «Благодатне» взагалі не подана, так як її не має в загальнодоступному реєстрі. А ось в декларації за 2019 рік громадянин Строгий Денис Олександрович уже «нібито» не має сім’ї.
Вважаємо, що це фіктивне нібито розлучення. Адже, відповідно до загального реєстру підприємств та організацій, 17 квітня 2018 року Наталія Вікторівна засновує Фермерське Господарство «СЛОБОЖАНСЬКЕ – 2018» (код ЄДРПОУ 42073301), де розпочинає здійснювати підприємницьку діяльність.

Фактично дане підприємство створе для приховування незаконних схем в діяльності ДП «Благодатне».
94-big

Саме розлучення Дениса Олександровича та Наталії Вікторівни є фіктивним. Слід звернути увагу на той факт. Що в рішенні Комінтернівського районного суду міста Харкова від 21.12.2018 року, про розлучення вище вказаних осіб, вказано про те що сторони мають дитину. А відповідно до декларації Строгого Д.О., ні в одній декларації не вказано що в нього є неповнолітні діти, що свідчить про внесення неправдивих відомостей до декларації.
Випадки корупції на підприємстві, пов’язані з махінаціями навколо збору врожаю на землях ДП «Благодатне» Зміївського району Харківської області набули системного характеру. За інформацією отриманою з власних джерел, стало відомо, що керівник підприємства Строгий Денис Олександрович неодноразово виступав ініціатором свідомого заниження кількості зібраного, з метою подальшого його використання у власних корисливих цілях.

images-1

Слід зауважити, що у користуванні підприємства знаходиться біля тисяч гектарів землі, на яких фактично збагачується директор ДП «Благодатне» Строгий Д.О., маштаби розкрадань вражають своїм розмахом.
враховуючи вказану інформацію, просимо Вас:
1. Відреагувати на факти вказані в даному зверненні;
2. Звернутися до НАЗК з приводу притягнення до відповідальності Строгого Дениса Олександровича, за подання неправдивих відомостей в деклараціях;
3. Створити робочу групу з метою перевірки діяльності ДП «Благодатне» Зміївського району Харківської області;
4. Змінити директора ДП «Благодатне» на іншу особу, яка не буде вчиняти корупційні діяння та розкрадання державного майна на підприємстві;

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ