Человек не терпит насилия!

СМЕРТЬ УСІМ ВОРОГАМ УКРАЇНИ !!!

НАШІ МОЛИТВИ ДІЮТЬ !!!
Кожного дня мільйони українських патріотів різних конфесій та релігій моляться та звертаються до Всевишнього : ” Господи, допоможи знищити сатаніську #цапську імперію зла. Хай здохнуть усі рашисти, #цапські нацисти та шовіністи, комуністи та путіністи, сепаратюги, колоради та інші гади. Хай здихає від важкої невиліковної хвороби іхній хан ***ло I та все його бандитське кодло. Хай щезає в унітазі історії бидлячий #цапстан. Хай він горить, руйнується, хай здихають усі виродки від злоякісних пухлин, СНІДу, епідемій чуми, холери, туберкульозу, раку, інсультів. Хай знищать цю бидлячу країну землетруси, повені, пожежі, катастрофи, метеорити. #цапстан — центр світового тероризму і його необхідно знищити ! Амінь ! ”
Рішучі думки, молитви, прокляття неодмінно знищать цю мерзенну орду. Вже є реальні результати : занепадає економіка та міць Козляндії, зростає смертність, стрибають з висоти, вішаються, гинуть у ДТП, здихають від раку покидьки і україноненависники.
N.B. 25 грудня 2016 року Чорне море прооквтнуло ансамбль пісні та танців імені Олександрова у кількісті 92 рашистів, які летіли на святкування вбивства дітей до Сирії. Хай Нептун свом тризубом пронизує щодня їхні мерзенні душі.
У 2017 р.від раку мозку здох гуморист мойша задорнов. Його мозок продукував ненависть до України і до людства. Це він автор «жарту « Малазійський літак впав, тому що він важчий за повітря » і за це Господь вразив його ватний мозок – цю залозу імперської отрути, невиліковною раковою пухлиною.
У березні 2018р. у Кемерово згоріло біля 400 дітей – майбутніх рашистів, окупантів та покидьків.
30.08.2018р. здох від тяжкої хвороби – раку легенів лютий ворог України, бандюган, олігарх та рабовласник йоська кобзон.
02.10.2016г. здох українофоб і юдо- нацист роман карцев.
03.10.2018р. під Костромою впав козлячий вертоліт з рашистами, бо « він важчий за повітря ».
03.07.2019 році у Баренцевому морі згоріла козлячий підводний човен під промовистою назвою « Лошарик».
На початку серпня 2019 року розпочалася широкомасштабна пожежа Сибіру, горять мільйони гектарів лісу – легенів планети. Какацапи вирішили димом задушити США та спалити усе лісове багатство, щоби не дісталося Китаю. Інстинкт самогубців допомагає какацапам шутчише здихати і звільнювати цивілізацію від тупих зайвохромосомних гуманоїдів.
26 січня 2020 року раптово здох лютий людиноненависник, піп козлячої церкви, іеолог «уского міра « Сєва Чаплін. Тепер у пеклі разом з кобзоном, задорновим та ансамблем імені Александрова він веселить мешканців жахливого потойбіччя.
22 лютого 2020 році екс-міністр закордонних справ рашист Кожара у себе вдома застрелив свого друга рашиста Старицького, бавлячись у Вільгельма Теля.Браво !
Отож, козломорді лошари, стривайте !!!
Вас будуть гамселити чорти у пеклі і смажати, бо ви паскудні вороги України = Русі і всього людства!
Так буде з кожним ворогом нашої рідної Вітчизни !
Слава Нації !
Смерть усім ворогам !!!

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ