Человек не терпит насилия!

Повернення «90-х» в Укрзалізниці або яку взятку треба дати, щоб залишитися працювати на своєму місці?!

Чи ти коли не будь намагався «подякувати» у грошовій формі провідниці потягу за проїзд без квитка? Чи може просив продати тобі пива у потязі?!
І звісно отримав грубу відмову?! Вважаєш, що твоя корупційна схема зазнала фіаско?!
Тоді ознайомся в розслідування і усвідом, що називається корупційною схемою «ПО ПОНЯТІЯМ» Укрзалізниці.
Корупційні схеми на Одеській залізниці просто достигли апогею а «кришують» їх працівники колишнього УБОЗУ в Кіровоградській області.
Новостворений Департамент економічної безпеки «Укрзалізниці» який має протидіяти корупції і розкрадання майна в «Укрзалізниці», власноруч організував побори із керівників УЗ на території Черкаського та Кіровоградського регіону.
На чолі цього «силового угрупування» стоїть колишній УБОЗовець Кремінний Володимир. За час свого служіння, як «чесного» правоохоронця, він і так непогано збагатився, але ж йому все мало!
Наразі він займає посаду начальника підрозділу Департаменту економічної безпеки, при цьому володіє елітною нерухомістю: 4 квартири та одним приватним будинком площею понад 200 квадратних метрів. Мабуть за саме по таким критеріям було його призначено керівником.
Кремінний, у вільний від роботи час, а це 24 години на добу полюбляє хазяйнувати на власному фермерському господарстві понад 50 га. Тобто самі розумієте на якісну те ефективну роботу часу немає.
І як його самому з у сим цим справлятися? Помічники ж потрібні!
Для «усіх брудних і чистих» справ Кремінний має двох вірних «друзів», а кращі друзі людини, як відомо, це вірні пси!
Так от Кірячок Володимир та Феліпов Анатолій гарно справляються з цією місією! За вказівкою покровителя Кремінного організували схеми вимагання хабарів в десятках тисяч гривень та чинять моральний тиск на керівників структурних підрозділів за безперешкодне обіймання посад!
Але це ще не все, вони пішли далі – створюють штучні компрометуючі ситуації серед працівників для отримання ними хабарів, в потім героїчно викривають «злісних хабарників» всередині структури….. і не звільняють їх, а «вибивають» гроші за замовчування. От вже ці лихі 90-ті…
Далі крутіше…
Весною цього року пси Кремінного завітали в гості до начальників депо Христинівка, Знам’янка, Помічна, та ім. Тараса Шевченка та наголосили, що якщо хочете працювати і надалі, то платіть по 100 тисяч, або пишіть заяви на звільнення.
Майже всі начальники депо змушені були платити вище вказану суму хабара, аби залишитися на своїх місцях та кормити свої сімї.
Але й ці дужі хлопці не можуть обійтись без помічників, тому за їх підтримки на залізниці існують злочинні групи, які займаються крадіжками дизельного пального, металобрухту, залізничного обладнання.
А дружба їх не безкорисна, а за гроші! Вказані «братки» для здійснення своєї безперешкодної діяльності за літр вкраденого палива, повинні платити 5 грн Філіпову та Кірячку! Щоб друзі їх не чіпали! А пси несуть гроші, своєму хазяїну! Ось вони «ПОНЯТІЯ» друзів!
Але Кремінний ніяк не може наїстися!
Йому ж все мало і мало! Окрім своєї землі, він трішки «прихапав» землі залізниці.
В найкращих традиціях братків з 90-х, весною минулого року за підтримки місцевого фермера вони «по понятіям» засіяли соняшником 140 гектар, залізниці.
Урожай чесно поділив, за що отримав серед оточення прізвище попандопало.
Це не весь, але частковий перелік «посадових обов’язків» представників економічної безпеки Укрзалізниці. А що їм потрібно було робити насправді? Захищати майно Укрзалізниці, або оберігати їх працівників?!
Ні,ні про таке ця «гоп-компанія» і не чула».

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ