Человек не терпит насилия!

Мер Днепра Борис Филатов рейданул КП «Ритуальна служба»

Екс-директор дніпровського КП “Ритуальна служба” заявляє про своє неправомірне звільнення

Колишній директор комунального підприємства “Ритуальна служба” в Дніпрі Олександр Тюменцев заявляє про своє неправомірне звільнення.
Про це він повідомив на прес-конференції, передають Українські Новини.

Наприкінці листопада Тюменцев пішов у відпустку і в процесі відпустки, 6 грудня, його повідомили по телефону про звільнення.

“Письмової заяви про моє звільнення я не отримав, по телефону мені оголосили, що я звільнений, трудову книжку мені не видали”, — сказав він.

На місце Тюменцева була призначена Ванда Сировська, яка раніше вже була директором КП “Ритуальна служба”, але була звільнена через засудження Дніпропетровським судом за корупцію.

На думку Тюменцева, Сировская є протеже мера Дніпра Бориса Філатова та його радника Геннадія Корбана, а таке термінове звільнення і призначення нового директора, він пов’язує з майбутніми місцевими виборами для яких потрібні ресурси.

Він також зазначає, що Філатову в підпорядкуванні потрібні тільки “зручні” люди, у той час, як сам Тюменцев себе таким не вважає.

Адвокат Світлана Бедлецька зазначила, що Сировская спільно з представниками “Муніципальної варти” і особистою охороною захопила підприємство до офіційного призначення на посаду директора, що є порушенням закону.
Вона також зазначила, що було подано заяву про порушення трудового законодавства до суду щодо захисту трудових прав, у Національну поліцію Дніпра і Києва, Міністерства юстиції та генпрокуратури.

Як повідомляли Українські Новини, 22 липня 2019 року мер Дніпра Філатов звернувся до Президента Володимира Зеленського з проханням провести позачергові місцеві вибори.
https://www.facebook.com/ukranews/videos/3194697847263586/
https://www .youtube.com/watch?v=1Pid0ampqzo

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ