Человек не терпит насилия!

Генпрокурор: “Генінспеції ГПУ доручено перевірити прокурора Дмитруня”

1dmitrunnnnn

Прокуратура Київщини за дорученням генерального прокурора України розпочала перевірку діяльності кандальновідомого прокурора Києво-Святошинської місцевої прокуратури Юрія Дмитруня, якого підозрюють у використанні службового становища. Про це повідоми Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка у своєму листі до Народного депутата України від партії “Слуга Народу” Ігоря Герасименка.

“Установлено, що прокуратурою Київської області стосовно Дмитруня Ю. О. наразі проводиться службове розслідування за фактами, викладеними у засобах масової інформації щодо можливого використання ним своїх службових повноважень або службового статусу на користь своїх приватних інтересів або приватних інтересів третіх осіб, а також вчинення дій, що порочать звання прокурора і можуть викликати сумнів у його обєктивності, неупередженості та незалежності, у чесності та непідкупності органів прокуратури. Генеральним прокурором доручено прокурору Київської області включити до складу комісії з проведення службового розслідування представників Генеральної інспекції Генеральної прокуратури України та взято на контроль хід його проведення”, — йдеться у листі Генпрокурора Руслана Рябошапки до нардепа Ігоря Герасименка.

big 2dmitrunnnnn

Нардеп Ігор Герасименко є непримиренним борцем з корупцією, родом з Житомирщини, обраний по 62 виборчому округу від партії “Слуга народу”, Герой АТО, дістав два поранення, був командиром 5 батальйонної тактичної групи 81 окремої аеромобільної бригади Високомобільних десантних військ. Член Комітету ВРУ з питань нацбезпеки, оборони та розвідки.

Нагадаємо, що Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка ініціював реформу прокуратури, внаслідок якої в системі залишаться тільки добропорядні працівники.

Прокурор Юрій Дмитрунь за висновками багатьох журналістських розслідувань має звання «Найбагатший прокурор України». Дмитруня також називають “квартирний прокурор”, його звинувачували в тому, що він отримує “зарплату” в конверті від місцевих забудовників та за добу закриває справи по цим же забудовникам. Раніше ЗМІ писали, що «Юрій Дмитрунь хизується, що купив за півмільйона посаду прокурора Київської області». 11 жовтня було опубліковано резонансну статтю «Пане Рябошапко, чому прокуратура кришує “висяки” та тисне на бізнес?», в якій наведено ТОП-10 кримінальних справ, бездіяльності у розслідуванні яких сприяє Дмитрунь.

Народний депутат України Ольга Василевська-Смаглюк також розкритикувала роботу Дмитруня та повідомила, що очікує від Генерального прокурора України призначення нових незаангажованих людей: “Прокурор Дмитрунь – це людина, яка працювала протягом останніх років і покривала всі злочини минулої влади, і частково, діючої влади. Не сподіваюся від них, що вони почнуть робити свою справу, а дуже чекаю від Генпрокурора кадрових призначень нових і незаангажованих людей, які почнуть працювати”.

“ОРД”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ