Человек не терпит насилия!

БУКОВИНСЬКА МИТНИЦЯ

Шановні друзі, одне з не останніх питань яке нас цікавить сьогодні, це створення т.зв. нової «Буковинської митниці» ДМС України…
Отже миттєве призначення старого-нового виконуючого обов’язки Добровольского Ігоря Борисовича «Чернівецької митниці» ДФС дивно співпадає з черговими змінами у владі. Хоча, зрештою, кожен крутиться як уміє! Й до чого докрутитися — покаже лише час.
Запитаєте, чому ж такий інтерес до звичайного інспектора поста Кельменці Чернівецької митниці ДФС (колишній керівник Івано-Франківської митниці та перший заступник Чернівецької митниці). Все дуже просто, якщо проаналізувати трудову діяльність Добровольского І.Б. у контексті політичної та економічної ситуації у його рідній Чернівецькій області, ми побачимо дуже багато цікавих фактів.
Почнемо з найгучнішої справи майже 5-річної давнини про пропущені через митний пост Порубне Чернівецької митниці ДФС (українсько-румунський кордон) 300кг героїну. Саме цією контрабандою наркотиків організованою ДОБРОВОЛЬСКИМ І.Б. потикають і донині діючому начальнику Чернівецької митниці ДФС Салагору М.М.
Доречи, ніхто не проводив детальний розбір наданої митницею офіційної інформації про те, що на той час Салагор М.М. був у відпустці, а його обов’язки виконував перший заступник ДОБРОВОЛЬСКИЙ І.Б.
Крім того Добровольский І.Б. не є новою людиною, він був постійно на керівних посадах та нічим добрим не запам’ятався в історії існування митниці окрім контрабанди наркотиків… Більше того Добровольский І.Б. є головою ліквідаційної комісії, яка займається ліквідацією Чернівецької митниці ДФС, і вже новий, чесний, патріот, реформатор, чітко іде до своє мети — налагодив схему поборів з діючих співробітників митниці, якщо хочеш працювати в Буковинський митниці будь добрим заплати від 1000$ до 10000$ за робоче місце у новій митниці.
Впевнений, що правоохоронні органи зроблять свою справу…!

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ