Человек не терпит насилия!

Президент призначив корупціонера. ДБР відрила кримінальну справу.

Хто підставив Президента Зеленського? ДБР порушила кримінальну справу на ново призначеного голову Кіровоградської ОДА Балоня Андрія за корупцію в Херсонській області.
ЗМІ дуже багато інформувало населення та правоохоронні органи різних рівнів про корупцію та зловживання ТОП чиновників Херсонської області Президенства Петра Олексійовича Порошенка, заступника обласної адміністрації Балоня Андрія та заступника обласного управління СБУ Мотрука Юрія.
Корупція, зловживання службовим становищем, створення фіктивних фірм та багато іншого можна знайти в відкритих джерелах:
https://khersonline.net/novosti/obschestvo/125927-druzhina-zastupnika -golovi-hoda-balonya-pridbala-medapvden.html
https://khersonline.net/lenta/1352 30-kompaniya-prinadlezhaschaya-hersonskomu-vice-gubernatoru-ne-platit-nalogi.htm l
https://khersonline.net/lenta/135365-firma-prinadlezhaschaya-zamestitelyu-gub ernatora-hersonskoy-oblasti-balonyu-andreyu-imeet-priznaki-fiktivnosti.html
А працівник СБУ Мотрук Юрій, ще й братається з підозрюваними в вбивстві Херсонської активістки Катерини Ганзюк:
https://apostrophe.ua/ua/news/society/accidents/2019-02-05/ubiystvo-gan dzyuk-v-seti-pokazali-kak-sbu-brataetsya-s-podozrevaemyim/153523
Народний контроль задокументував аферу і корупцію по передвиборчій компанії в президенти України, коли Балонь Андрій і Мотрук Юрій створили рекламну фірму, незаконно встановили 100 ( сто) Біг бордів в Херсонській області і використовуючи адміністративний і силовий ресурс допомагали агітувати і фальшувати вибори в президенти України в 2019 році:

Громадські активісти Херсонщини проводячи ряди спільних аудитів по зловживанням в Херсонській обласній адміністрації, знову знаходять і підтверджують низку фактів корупції і зловживань з боку заступника голови адміністрації Балоня Андрія, про що інформують правоохоронні органи та суспільство.
30.10.2019 року, територіальне управління державного бюро розслідувань, розташоване у місті Мелітополь (ТУ ДБР у м.Мелітополь) проінформовало громадськість, що стосовно посадових осіб Херсонської областної адмістрації (Балоня Андрія) та УСБУ в Херсонській області (Мотрука Юрія), проводиться досудове розслідування по матеріалам кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розлідувань № 62019080000000473 від 07.10.2019 за ч.2 ст. 364 КК України.
08.11.2019 року, Президент України Володимир Зеленський своїм указом №836/2019 призначає Балоня Андрія Богдановича головою Кіровоградської обласної державної адміністрації.
Хто підставляє Президента Зеленського?

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ