Человек не терпит насилия!

Безчинство в Держгеокадастрі

На виконання наказу Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру від 14.05.2019 №131 «Про тимчасове переміщення Головного управління Держгеокадастру у Донецькій області» Головне управління Держгеокадастру у Донецькій області було переміщено до міста Маріуполя та тимчасово розташоване за юридичною адресою м. Маріуполь. площа Машинобудівників,1. Для подальшго розташування управління було заключено договір оренди нежитлового приміщення , що знаходиться за адресою м. Маріуполь, бульвар Богдана Хмельницького, буд.2. У м.Маріуполі був проведений конкурс та набрано штат працівників. На сьогоднішній день в Головному управлінні працюють 60 співробітників, з них 55 держслужбовці.
02 жовтня 2019р. під час перебування діючого керівника Якименка Івана Васильовича у відпустці та виконання його обов’язків заступником начальника- начальником Управління з контролю за використанням та охороною земель Тазієвим Д.Р. з невідомих для трудового колектива причин було відкрито дисциплінарне провадження (яке триває по теперіщній час, більш ніж півтора місяці) стосовно Якименка Івана Васильовича та відсторонено його від виконання посадових обов’язків. Всупереч діючому Положенню виконання обов’язків начальника було знято з заступника начальника-начальника Управління з контролю за використанням та охороною земель цього ж Головного управління Тазієва Д.Р. та покладено на начальника міськрайоннго управління у Слов’янському районі та м.Слов’янську Підгорну Т.О.
Після свого призначення виконуючим обов’язки начальника,
незважаючи на те, що в управлінні постійно знаходиться заступник начальника-начальник управління з контролю за використанням та охороною земель Тазієв Д.Р., Підгорна Т.О. скасувала йому право першого підпису розрахункових та фінансових документів, та здійснює їх підписання одноособово. Підгорна Т.О. приїхала до Головного управління у супроводі сторонніх осіб, доручила надавати останнім доступ до документів та програмного забезпечення. Частина документації Головного управління була вивезена нею у невідомому напрямку.
Той факт, що Підгорна Т.О. постійно не знаходиться за місцем реєстрації Головного управління, а присутня лише 1 день на тиждень дуже ускладнює роботу управління, а саме громадяни не можуть потрапити на особистий прийом до керівника, ії постійна відсутність викликає у них обурення, несвоєчасно розглядаються, підписуються та реєструються листи, звіти, фінансові та розрахункові документи.
З часу призначення Підгорна Т.О. створювала чисельні перешкоди для набору персоналу, деякі переможці конкурсу у зв’язку з призначенням виконуючого обов’язки начальника Підгорної Т.О., та розповсюдженням інформації стосовно можливого переміщення управління з м. Маріуполя відмовились від призначення. Також Підгорна Т.О. безпідставно розірвала договір оренди нежитлового приміщення площею 200м2 (для розташування співробітників Головного управління Держгеокадастру у Донецькій області орендоване за 1 грн. на рік) після чого склала лист до Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру про неналежне виконання завдань, покладених на Головне управління, у зв’язку з чим Підгорною Т.О. будо ініційовано комплексну перевірку діяльності управління відповідно до наказу Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру від 30.10.2019 №263, під час якої надавала доручення щодо завіряння копій документів без наявнсті їх оригіналів. Також в.о.начальника постійно здійнює тиск на співробітників Головного управління щодо вчинення тих чи інших дій в своїх інтересах та демонструє неповажне ставлення до підлеглих.
07.11.2019 використовуючи службове становище в приватних інтересах за усною вказівкою, без оформлення належним чином наказу про відрядження, після закінчення робочого часу, примусила водія Головного управління Кацарана Е.М. відвезти до дому у м. Краматорськ (близко 300 км.від м.Маріуполь) осіб, які приїзджали до Головного управління за її особистим дорученням. На зворотньому шляху вранці 08.11.2019 в результаті перевтоми водій попав у дорожньо-транспортну пригоду у разі якої загинув.
До цього часу керівництвом Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру не застосовані заходи щодо відкриття дисціплінарного провадження та відсторонення Підгорної Т.О. від виконання обов’язків керівника на час його проведення.
Порушуючи права працівників Головного управління, Підгорна Т.О. 11.11.2019р. намагалася встановити із залученням сторонніх осіб у приміщенні Головного управління камери відеоспостереження, за умови відсутності укладених договорів на проведення зазначених робіт та згоди трудового колективу.
Переслідуючи власні інтереси, шляхом створення всіляких перешкод для нормальної діяльності Головного управління та надання споплюженої інформації Підгорна Т.О. переконала керівництво Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру у необхідності переміщення Головного управління до м.Краматорськ за адресою бул.Машинобудівників,16 де недостатня площа для розміщення Головного управління та територіального відділу у м.Краматорськ.
Колектив Головного управління Держгеокадастру у Донецькій області просить розібратися з ситуацією, яка склалася після призначення виконуючим обов’язки керівника Підгорної Тетяни Олексіївни, а також з’ясувати доцільність переміщення Головного управління до м. Краморську за цих умов.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ