Человек не терпит насилия!

«Чорні реєстратори» Одещини

Сьогодні, з дивом дізнавшись, що одним з претендентів на посаду керівника Південного міжрегіонального управління юстиції є Чердинцев Ю.Г. ми продовжимо свою розповідь стосовно діяльності в Україні так званих «Чорних реєстраторів» та нового формату побудови їх відносин із командою нових реформаторів.
https://newjusticev.wixsite.com/newjustice/post/%D1%87%D0%B5%D1%8 0%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D1%86%D0%B5%D0%B2-%D1%8E%D1%80%D1%96%D0%B9-%D0%B3%D0%B5%D1%8 0%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87
Не так давно, а саме 20.09.2019 в програмі «Центр розслідувань України» на телеканалі «24 Канал» вийшов в сюжет під назвою «Найнахабніша банда «чорних реєстраторів» в Україні: хто вони» (24cru.com/najnahabnisha-banda-chornih-reyestratoriv-v-ukrayini-hto-voni_n562) в якому розповідається про беззаконня яке чинили Курган, Привалова та їх підконтрольні державні реєстратори КП «Реєстраційна служба Одеської області», КП «Агенція державної реєстрації» та ДП «Агенція з державної реєстрації».
Але самий більший цинізм полягає в тому, що вказані підприємства не могли здійснювати свої незаконні дії без відома та прикриття Міністерства юстиції України та Головного територіального управління юстиції в Одеській області. Адже просто величезна кількість скарг надходила на адреси ГТУЮ в Одеській Області та Мінюсту від ошуканих Курганом та Приваловою громадян.
При цьому, як правило всі скарги належним чином не опрацьовувались та залишались без відповідного реагування, що давало можливість «Чорним реєстраторам» спокійно працювати та надалі ошукувати людей.
За даними наших джерел, прикриттям протиправної діяльності вказаної групи осіб здійснював заступник начальника ГТУЮ з питань державної реєстрації — начальник Управління державної реєстрації ГТУЮ в Одеській області Юрій Герасимович Чердинцев, який на даний час є ймовірним кандидатом на посаду керівника новоствореного Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.
Але історія на цьому не закінчується, наскільки нам стало відомо, протекцію Чердинцеву Ю.Г. створює така собі Олена Миколаївна Ференс, яка займає посаду начальника Департаменту приватного права Мінюсту та є членом комісії з відбору кандидатів на зазначену посаду і перебуває в певних «стосунках» з Чердинцевим Ю.Г. За нашою інформацією, Ю.Чердинцев та О.Ференс регулярно разом літають на романтичний відпочинок до таких міст як Венеція, Рим, Париж, Неаполь та Барселона.

Також, нами отримано інформацію, що саме Ференс О.М. прикривала протиправну діяльність Чердинцева Ю.Г., Кургана С.П. та Привалової Є.Є. з позицій Міністерства юстиції України і отримувала за це грошові кошти.
Ось вам і відповідь, як можна безкарно чинити свавілля з нерухомістю Одеситів та не нести при цьому жодної відповідальності. Тил прикрито надійно.
Цікаво ще й те, що за сприяння Ю.Чердинцева та О.Ференс, підконтрольні С.Кургану і Є Приваловій державні реєстратори, на даний час здають в м. Києві кваліфікаційні екзамени, щоб черговий раз отримати доступ до Державних реєстрів та продовжувати незаконне відчуження майна громадян.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ