Человек не терпит насилия!

Полтавська митниця

Начальника Полтавської митниці судитимуть за хабар у 4 тис. доларів

До суду скеровано обвинувальний акт щодо начальника Полтавської митниці Державної фіскальної служби, підозрюваного в одержанні неправомірної вигоди у сумі 4 тисячі доларів США. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу ДБР.

Досудовим розслідуванням встановлено, що за гроші посадовець проконсультував підприємців щодо того, як визначити більш вигідну для них ставку мита для нарахування платежів при митному оформленні товарів.

Його дії кваліфіковано за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання службовою особою неправомірної вигоди у великому розмірі або вчинене службовою особою, яка займає відповідальне становище).

У разі доведення вини митнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю, з конфіскацією майна.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ