Человек не терпит насилия!

Шановні земляки! Громадяни України!

Ми, мешканці Донецької області, не можемо спокійно стояти осторонь в той час, коли прихвостні колишньої злочинної влади намагаються взяти реванш та відновити своє минуле «царювання» на нашій землі.
У своєму зверненні хочемо привернути увагу пана Президента України, керівників органів державної влади і, найголовніше, голови політичної партії «Слуга народу» пана Разумкова до осіб, які при багато років розкрадали нашу країну й зараз намагаються «примазатися» до нової влади з однією метою – продовжити робити те, що вони вміють найкраще – красти.
Ми зараз говоримо за пана Сьомкіна Ігора Володимировича, який, вибачте за порівняння, «без мила лізе в одне місце» для відновлення свого панівного становища на території Мар’їнського району Донецької області.
Зокрема, пан Сьомкін є колишнім помічником народного депутата України від «Опозиційного блоку» Сажка С.М. та фактично «смотрящим» на території Мар`їнського району та місті Селидове. На сьогоднішній день пан Сьомкін (тільки вдумайтеся в це!) є також фактичним власником декількох промислових підприємств, розташованих на тимчасово окупованій території Луганської області, які успішно працюють та платять податки до бюджету так званої «Луганської народної республіки». Він навіть не приховує, що також матеріально підтримує бойовиків цієї недореспубліки, за що у 2015 році був нагороджений грамотою від імені так званого голови окупаційної адміністрації міста Луганська Пілавова М.В.
Після провалу на позачергових виборах до Верховної Ради Сажка його прихвостень Сьомкін намагається відновити втрачений контроль над територіями Донеччини та бюджетними грошовими потоками. Вже були відмічені непоодинокі зустрічі цього пана з представниками партії «Слуга народу» (насамперед з нардепом паном Горбенком), під час яких намагався запевнити у своїй готовності «працювати у новій команді та контролювати ситуацію в регіоні».
Беручи до уваги весь той негатив пана Сьомкіна, його маніакальні намагання втертися в довіру до керівництва провладної партії, існує реальна загроза дискредитації нового українського політичного руху та його представників у владі перед громадянами, які добре пам’ятають «досягення» цього «діяча».
Закликаємо не просто взяти до уваги наведену нами інформацію, заблокувати всі спроби Сьомкіна в черговий раз потрапити до державного корита, а й розслідувати встановленим порядком його попередні діяння та співпрацю з окупантами.
Сподіваємося, що наші слова будуть почуті й мешканцям Донеччини не доведеться масово їхати до Києва задля активного протесту проти повернення казнокрадів і сепаратистів в обличчі таких «сьомкіних» до владних важелів.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ