Человек не терпит насилия!

Олексій Віноградов — шахрай під дахом МВС

На “вулиці” працює такий цікавий персонаж, як Виноградов Олексій Володимирович, 1976 року народження. Працює Ольоша шахраєм.
Звичайно, якщо зайти у соцмережі на сторінку цього оппуддала, то складається враження, що перед нами надзвичайно обдарована особа: розумник-винахіддник, що розбудовував Ахметівський ФАРЛЕП, стартапер-кулібін що здогадався як пришити китайській тонометр до китайського спортивного костюму, байкер, гітарист, поет, художник, тонкий поціновувач вина, гольфу та психологічних технік і звичайно — успішний бізнесмен, що проживає на Новопечерських Липках та має офіс у Селиконовій долині…
Насправді ж усе це — яскраві заманухи, за допомогою яких цей мордатий дядечко кидає довірливих та заможніх панів, підлаштовуючись під смаки та уподобання тих, кого вважає лохами.
Не живе громадянин Виноградов у престижному ЖК, клюшку для гольфу тримав лише один раз у житті (коли фотографувався для ФБ)))); замість байку катається на самокаті (не електро), а замість офісу у селиконовій долині — автовідповідач у Майямі.
От втертися у довіру до інвестора, витягнути грошей чім побільше — на це Олексію клепки вистачає. Так само, як вистачає розуміння, що слід ділитися із посадовцями у погонах, щоб ті приходили на допомогу, коли громадянина Виноградова беруть за вухо та саджають у багажник. Про судові тяжби й мови нема — тут це жирна дупа має великий досвід.
Але у нашому випадку Олексій дав в штангу. Багато цікавих матеріалів щодо шахрайства Виноградова та його “даху” передані до УВБ МВС. Найближчим часом Олексій буде трусити товстими щоками перед дядьками без почуття гумору, а ми допоможемо прискорити цю зустріч.
Отже, звертаємось до шановного панства:
УСІ, ХТО ПОСТРАЖДАВ ВІД АФЕР ОЛЕКСІЯ ВОЛОДИМИРОВИЧА ВИНОГРАДОВА, ПРОСИМО ПИСАТИ У КОМЕНТАРЯХ, ЗАЛИШАТИ СВОЇ КОНТАКТИ, АБО ЗВЕРТАТИСЯ ДО ПОЛІЦІІ ЗА МІСЦЕМ ЗЧИНЕННЯ ЗЛОЧИНУ.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ