Человек не терпит насилия!

МОНЕТИЗАЦІЯ КОМУНАЛЬНИХ ПЛАТЕЖІВ ПІЛЬГОВИКАМ

з 1 жовтня 2019 року вступив в дію

ПОРЯДОК надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі, ЗАТВЕРДЖЕНИЙ постановою Кабінету Міністрів України від 17 квітня 2019 р. № 373.

Відповідно до цього порядку пільговики, які бажають отримувати пільги за комуналку грошовими коштами на карточку 2 рази в рік до 15 жовтня і до 15 травня мають подати особисті заяви в районні управління соцзахисту. В такому разі зекономлені на комуналці гроші можна буде отримати налом в кінці червня ( за опалювальний сезон) і в кінці грудня ( за літній сезон). Хто цього не зробить іх можлива економія повертається в бюджет.

Дія цього Порядку поширюється на осіб, які мають право на пільги згідно із Законами України “Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи”, “Про реабілітацію жертв репресій комуністичного тоталітарного режиму 1917-1991 років”, “Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей” (крім військовослужбовців), “Про Службу безпеки України”, “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, “Про основні засади соціального захисту ветеранів праці та інших громадян похилого віку в Україні”, “Про статус ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, ветеранів Національної поліції і деяких інших осіб та їх соціальний захист”, “Про бібліотеки і бібліотечну справу”, “Про музеї та музейну справу”, “Про захист рослин”, “Про жертви нацистських переслідувань”, “Про охорону дитинства”, “Про соціальний захист дітей війни”, “Про культуру”, “Про освіту”, “Про відновлення прав осіб, депортованих за національною ознакою”, Кодексом цивільного захисту України (крім осіб рядового і начальницького складу), Основами законодавства України про охорону здоров’я (далі — пільговики).

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ