Человек не терпит насилия!

Освоївши 100 мільйонів бюджетних грошей Цертій та Гребенчук соромляться власних фірм

Підприємства що належать Олександру Цертію та Юрію Гребенчуку традиційно освоюють бюджетні кошти у Кропивницькому. Дивним чином вони виграють тендери, а потім наварюють на них шалені кошти підвищуючи вартість робіт в 2 та більше разів. Але самі підприємці чомусь таких успіхів соромляться. Неодноразово в коментарях на фейсбуці вони категорично заперечували свою причетність до ТОВ «Укральянсгрупп» та ТОВ «Кіровоградський будівельний альянс».

Мабуть, вся справа в тому, що Цертій та Гребенчук представляють опозиційну партію «Батьківщина» в Кропивницькій міській раді, а тому соромляться своєї бізнесової співпраці з владними чиновниками. Яскравий приклад такого симбіозу – освоєння субвенції на ремонт вищих навчальних закладів обсягом більше 100 мільйонів гривень. При чому 28,8 мільйонів, білосердечні підприємливі депутати освоїли на ремонті будівлі головного корпусу Льотної академії, який до цих пір не закінчився. На утепленні п’ятиповерхового корпусу Педуніверситету «Укральянсгрупп» заробив 4,4 мільйони. Окрема історія пов’язана з довгобудом-стадіоном ЦДПУ, на реконструкції якого було ще в 2017 році було освоєно 7,2 млн грн, в 2018 – 4 мільйони. Крім того, прямо зараз освоюється фінансування на утепленні ЦНТУ.

Цертій з Гребенчуком такі сором’язливі, що в один прекрасний момент навіть фіктивно переписали свої фірми на фіктивного власника на ім’я Михайло Сороквашин. Проте ні адреса підприємства, ні телефони за документами не змінилися і співпадають з контактами юридичних осіб, що належать Олександру Цертію та його дружині. Ці ж дані зазначаються й у тендерних документах.
На описані вище махінації неодноразово звертали увагу журналісти-розслідувачі та антикорупціонери, але хитрі послідовники культу Тимошнко не ймуть сорому. Ми ж продовжимо викривати сумнівні фінансові схеми, що використовують для власного збагачення на бюджетних грошах Олександр Цертій, Юрій Гребенчук і їхні компаньйони.

Читайте більше тут: http://www.kypur.net/u-kropyvnytskomu-subventsiyu-yaku-zaluchaye-nardep-sta bilno-osvoyuyut-dvi-firmy/

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ