Человек не терпит насилия!

Як підняти вартість тендеру в 2,5 рази? Рецепт від Цертія та Гребенчука

Як підняти вартість тендеру в 2,5 рази? Рецепт від Цертія з Гребенчуком

За даними аналітичної системи Youcontrol, на початку 2016 року власниками ТОВ «Кіровоградський будівельний альянс» були депутати міськради Кропивницького Олександр Цертій і Юрій Гребенчук. Саме тоді це підприємство почало ремонтувати обласну Станцію переливання крові вигравши тендер на 18,46 млн грн. З виконанням робіт не поспішали, а через рік заявили що вартість робіт подорожчала і отримали з бюджету ще 12,1 млн грн. Але й цього виявилося замало, тому у 2018 році їм виділили додатково 17, 6 млн грн. Таким чином вартість ремонту, який проводила фірма підприємливих батьківщинівців, зросла більш ніж у 2,5 рази.

Далі Цертій з Гребенчуком взялися ремонтувати «Обласну спеціалізовану дитячо-юнацькушколу олімпійського резерву – 2». Вона знаходиться на території Кропивницького Дендропарку. Ці роботи ділки мали виконати за 36,7 млн грн. Проте через відсутність грошей в бюджеті, освоївши 14 мільйонів розірвали договір. Згодом з «Кіровоградським будівельним альянсом» була укладена ще одна угода на 26,9 млн грн для завершення ремонту. Проте за 2 роки ця сума теж зросла. Спочатку фірмачі освоїли 15, 4 млн грн, потім ще 20. Таким чином вартість виконання робіт знов зросла в 2 рази!
Звісно ж такі схеми, за яких ремонтні роботи на об’єктах бюджетної сфери дорожчають в 2 і більше разів, не могли лишитися непоміченими. Тому Цертій з Гребенчуком вирішили переписати підприємство ТОВ «Кіровоградський будівельний альянс» на одного з своїх спільників. Ним став такий собі Михайло Сороквашин. Проте юридична адреса фірми не змінилася, як і інших фірм, що належать Олександру Цертію та Юрію Гребенчуку. ТОВ «Альянс-трейдинг», ПП «Альянс-маркет», а також ряд інших фірм що з шаленими прибутками освоюють бюджетні кошти в Кропивницькому.

Поки «білосердечні» депутати Кропивницької міської ради Олександр Цертій та Юрій Гребенчук виправдовуються, та відбріхуються від причетності до своїх фірм і пов’язаних з ними оборудок, ми йдемо по їхньому тендерному сліду. Кожен новий факт розкриває таємницю походження статків політиків-мільйонерів. В наступній статті ми розкриємо схеми наживи цих бізнесменів на ремонтних і будівельних роботах у вищих навчальних закладах.

http://www.kypur.net/u-kropyvnytskomu-subventsiyu-yaku-zaluchaye-nardep-stab ilno-osvoyuyut-dvi-firmy/?fbclid=IwAR0UF9irIdJBPjC5YIv0ni-0NJl8q3aE48DxmuP6_4nJr 2rMFGdAn2iuPBg

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ