Человек не терпит насилия!

Громада змушує поліцію Ірпеня боротися з наркоторгівлею

big irpppnarkkkk

Громада міста Ірпінь на Київщині вимагає від начальника місцевої поліції Олега Петренка викорінити в місті наркоторгівлю, а не лише показово звітувати про затримання одного наркозалежного в місяць. Про це йдеться у заяві соціальної ініціативи “СТОП НАРКОТИКИ ІРПІНЬ”, яка об’єднала місцевих активістів, громадські організації, АТОвців, журналістів, підприємців та батьків дітей Ірпеня та Приірпіння. Мета ініціативи – захистити дітей від наркоманії та активізувати роботу місцевої поліції.

Учасники соціальної ініціативи зазначають, що “наркоманія знову повертається в Ірпінь та Приірпіння. Це справжня загроза для нашої громади. Батьки занепокоєні здоров’ям своїх дітей і б’ють на сполох. Останніми роками ірпінська громада вважала наркоторгівлю вирішеною проблемою. Та з весни цього року продаж наркотиків набув в Ірпені масштабу Колумбії часів Пабло Ескобара. Активізація масової наркоторгівлі співпала в часі з призначенням начальником Ірпінської поліції Олега Петренка, якого раніше звинувачували у сприянні наркоторгівлі в Баришівському районі Київщини, де він очолював поліцію. Втім, нас не цікавлять прізвища, нас цікавить, щоб кожен очільник ірпінської поліції робив все, аби діти Ірпеня були захищені від наркоторговців”.

У звязку з цим, редакція місцевого інтернет-видання “Правда Ірпеня” оголосила опитування громади, щоб почути справжню оцінку роботи поліції та її причетності до “кришування” наркоторгівлі.

“Чи причетний начальник Ірпінської поліції Олег Петренко до “кришування” наркоторгівлі в Ірпені та Приірпінні?” – так звучить питання до всіх членів громади, які можуть взяти участь у опитуванні на місцевому сайті “Правда Ірпеня”.

Як повідомляють учасники соціальної ініціативи, вони офіційно розмістили пропозицію членам громади взяти участь у даному опитуванні на носіях зовнішньої реклами в Ірпені та Приірпінні. Вже в перший день розміщення зовнішньої реклами “ходаки” та “рєшали” від поліції намагалися зняти офіційно розміщені постери з бордів та сіті-лайтів. Адвокати, які увійшли до соціальної ініціативи “СТОП НАРКОТИКИ ІРПІНЬ”, обіцяють, що захистять соціальну рекламу від поліцейського свавілля.

“ОРД”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ