Человек не терпит насилия!

Посадят ли прокурорского олигарха Матиоса? Ваши ставки

Нещодавно видання Українська правда повідомило, що одіозний Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос де-факто став радником в.о. Голови СБУ Івана Баканова. Тобто домовився із командою Зе що залишиться при владі.
«Я не хочу в це вірити після того хаосу, корупції і зловживання владою Матіосом, про що знає вся країна. Тому вчора я завітав до кабінету Матіоса у самій Генпрокуратурі і у нас виник словесний конфлікт. Прокурор вів себе неетично, нецензурно лаявся, намагався забрати у мене телефон. Але в кінці кінців втік і запропонував звернутись до всебачучої Ванги» — повідомив парламентар нас своїй офіційній сторінці в Фейсбуці.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ