Человек не терпит насилия!

Погань у погонах

Бажаю здоров’я, панове. Не можу вже мовчати и держати у собі ті речі, коли різна погань наживається на чужих життях та здоров’ї.
Ми прості хлопці, які покинули свій рідний дім та сім’ї, щоб разом здолати ворога, який увірвався у наші життя, та у нашу країну. Ми прийшли сюди не за гроші, не за звання і нагороди, ми боремося і воюємо заради майбутнього наших поколінь, майбутнього нашої України.
Коли спілкуєшся з побратимами, які стоять на передньому рубежі, які пройшли через вогонь і воду — розумієш, наскільки вони по іншому мислять про життя, про війну, про військовий обов’язок… Це не прикордонники, у яких у головах одні хабарі (не хочу образити чесних побратимів, вони ще залишилися) та сприяння контрабандних потоків від сепарів і їх посібників. Наприклад, один із сепаратистів з Новоазовська займається контрабандою через лінію розмежування.
Є такий персонаж Буц Ігор Геннадійович, проживає у місті Новоазовськ, яке підконтрольне бойовикам із так званого «динири», де володіє «динирівським» дзеркалом компанії ТОВ «АНК», неодноразово допомагав бойовикам, заправляв їм танки, і не забуває про українських прикордонників, адже без згоди «перевертнів у зелених кашкетах» зернові культури та насіння соняшника не проїде до підконтрольної території України контрабандним шляхом біля Комінтерново та Водяного.
Буц Ігор, скуповує в динари за копійки зерно, бо вирощене фермерам дівати нікуди – до кацапівщини везти фермер не може, а гроші потрібні, ось і шановний Ігор Геннадійович допомагає.
Ланка хабарників у Донецькому прикордонному загоні починається з рядового співробітника і тягнеться до командира загону і далі до регіонального управління.
Є дуже гарна посада коменданта ОБПК «Сартана», пан Керод напевне, вже став мільйонером, за час «управління» комендатурою, який сприяє сепарам збагачуватись і не забуває про свій «гаманець». Разом з прикордонниками на цій ділянці відповідальності збагачується і пан Федорів із ГУ БКОЗ УСБУ разом зі своїми підлеглими «патріотами України». Ви можете собі уявити, коли йде війна, гинуть сини України, а на кордоні заробляють гроші, на контрабанді, спілкуючись з бойовиками, домовляються про наступні каравани з рибою, зерном, цигарками, а може і зі зброєю, наркотичними засобами, про це комендант та його «бойові» друзі не думають. А навіщо? Конверт з грошима у кармані і кордон на «замку».

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ