Человек не терпит насилия!

З гріхами б до церкви, а не на пікетування!

Після Революції Гідності ще близько двох років «масовка» гуляла від одних адмінбудівель до інших, щоб вирішити будь-які питання громадськості та країни в цілому, окремих політичних партій чи громадських організацій та інколи і особисті проблеми. Навіть деколи доходило до того, що частина так званих борців «за щось важливе» з’являлися майже на кожному протестному заході, що проходив у Кропивницькому. Та і контингент, який збирався «за щось важливе» чи «проти», теж викликав сумніви.
Минуло трохи часу, країна почала змінюватись, люди теж, але залишились серед них такі, що прикриваючись «благими намірами» продовжують свою брудну справу, яка, як правило, обов’язково приносить дохід.
Одним із таких борців «за щось важливе» на Кіровоградщині є Віктор Дудін – атовець, на перший погляд активний громадський активіст, засновник одної із місцевих громадських організацій, яка об’єднує ветеранів АТО та військовослужбовців 3-го окремого полку спеціального призначення. Під час своєї активної громадської діяльності Дудін налагодив контакти із народними депутатами від «Народного фронту» Олександром Горбуновим та Олександром Єдіним, а також з високопоставленими керівниками рибоохоронної галузі, які кришують «браконьєрські забавлянки» Дудіна.
Але ж це не всі грішки активіста. З 1998 року Віктор Дудін не одноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Про таких кажуть — «всі ми з 90-х…». За плечима борця «за щось важливе» притягування тричі до відповідальності за мордобій між військовослужбовцями, порушення статутних правил внутрішньої служби під час несення добового наряду та знущання над військовими в наслідок перевищення дисциплінарної влади. Ось якими методами виборював Дудін «щось важливе». А в 2012 році Дудін продовжив боротьбу із ганебними, на його думку, явищами у суспільстві вже із зброєю в руках (ч. 4 ст.296 ККУ).
Нещодавно задля виборювання та захисту насамперед своїх бізнесових інтересів, Віктор Дудін очолив на Кіровоградщині модняву у наш час ГО під назвою «Стоп корупція». Разом із «однодумцями», а скоріш за все «подільниками», проводить так звані пікетні рейди під адмінбудівлями обласних управлінь правоохоронних органів і держструктур.
Тільки ж гріхи так не прощаються! Вам би до церкви, пан Дудін!

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ