Человек не терпит насилия!

Про Володимир Мунтяну

Шановні мешканці Дніпропетровської області хочемо звергнути увагу на деструктивну діяльність т.зв. «Духовного центру «Відродження»
на території нашої країни.
Вказаний духовний центр характеризується як деструктивна тоталітарна секта, керівником якої є Мунтяну Володимир Мірчавич (раніше судимий
за шахрайство та крадіжку, однак у мережі Інтернет видалені майже
усі згадки про вказаний факт).

Крім того, були проведені десятки експертних досліджень діяльності вказаної секти, результати яких підтверджують використання «пасторами» вказаної організації під час проведення їх зібрань т.зв. «нейролінгвістичного програмування» («НЛП»), у зв’язку з чим віряни потрапляють під деструктивний вплив та починають вірити у т.зв. «зцілення від родових проклять, хвороб тощо».
У подальшому, адептам, які найбільше вразливі до вказаного деструктивного впливу, «пастори» починають нав’язувати ідеї щодо необхідності жертвування коштів на рахунки секти для зцілення його від будь-яких негараздів. Однак, якщо вірянин секти спитає: «Чому ж не відбулося зцілення, пастори одразу ж будуть казати, що треба ще більше жертовності для отримання благословення від «Святого духа» або повідомлять, що Ви не до кінця вірите в зцілення».
Одним з найбільш прибуткових заходів «ДЦ «Відродження» являється т.зв. «біблійний коледж «Гора Мойсея», участь у якому приймає від 10 тис. до 12 тис. адептів. При цьому вартість участі в заході становить 150-200 доларів США, а сума заробітку дорівнює 1,5-2 млн. доларів США
(не враховуючи безпосередні пожертви під час коледжу). Крім того, вказані кошти ніде не відображаються і податки з них не сплачуються.
При цьому, Володимир Мунтяну використовує вказані кошти
ні на Божі справи, а лише в особистих меркантильних цілях (купівля будинків, автомобілів, на відзначення різних свят).

Також, в ЗМІ наявна інформація, що весілля його доньки обійшлося щонайменше 2 млн. грн., а його діти навчаються тільки закордоном в елітних навчальних закладах.

Ось так Володимир Мунтяну наживається на громадянах України, а припинити вказану діяльність, на даний час, неможливо через недосконалість діючого законодавства.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ