Человек не терпит насилия!

ОЛЕСЬ ДОВГИЙ РОЗКРИВ СВОЮ СІТКУ ФАЛЬСИФІКАТОРІВ

Корупційна сітка з скупки голосів, які організував Олесь Довгий стала відома на всю Україну як найгучніший приклад фальсифікації виборів. Зрозуміло, що організувати самотужки систему скупки голосів без спільників у середовищі місцевих чиновників неможливо. Хто ж вони, ці загадкові фальсифікатори, перевертні, які отримують заробітну плату з податків громадян і в той же час виконують злочинні вказівки одіозного політичного корупціонера?

5 років журналісти та громадські активісти, антикорупціонери шукали учасників організованого злочинного угрупування під назвою «Сітка Довгого». Весь цей час продажні чиновники добре маскувалися та воліли не розголошувати свої зв’язки з одним з самих недоброчесних нардепів. Але прийшли чергові вибори і довелося знову розгортати сіті підкупу виборців.

Звісно, не всі голови сільських рад, чиновники міського та районного рівнів так просто пішли на співпрацю і чергове порушення виборчого законодавства. Лесику та його помічникам довелось декого вмовляти, а декого й залякувати. Кульмінацією розгортання сітки стала зустріч всієї когорти чиновників на теплоході у столиці.
До Києва чиновники сітки Довгого поїхали серед робочого тижня, без докорів сумління полишивши свої професійні обов’язки. Гучне застілля, дорогі подарунки, матеріальні заохочення в конвертах повністю зламали кригу недовіри між улюбленим корупціонером Порошенка та ласими до легких грошей містечковими бюрократами.

На останок спільне фотографування. І звичайно ж згодом вже кандидат у депутати Олесь Довгий виклав всі фото на свою сторінку в facebook. Зразу всі заметушилися. Правоохоронні органи, журналісти, громадські активісти та борці з корупцією нарешті побачили на власні очі ту саму одіозну «сітку Довгого». Самі ж представники «сітки» теж почали активно працювати. Адже тепер вони спільники в грандіозній корупційній схемі і мають відпрацьовувати витрачені гроші.

Тепер дороги назад немає, адже зовсім скоро всім, кого Лесик запрошував на кораблик доведеться давати покази в яких зазначати:

Хто та в якому обсязі оплачував поїздку та частування?

З якою метою вони так просто залишили свої робочі місця?

Чому серед робочого дня, отримуючи зарплату з податків, агітують за одного з учасників виборчого процесу?

ЗОВСІМ СКОРО МИ ОПУБЛІКУЄМО ЦІ ФОТОДОКАЗИ. Далі буде.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ