Человек не терпит насилия!

Олесь Довгий в антикорупційних розслідуваннях. Частина 2.

Як Олесь Довгий прибрав до рук землю під Софією Київською?

Олесь Довгий заволодів земельною ділянкою 0.07 га за адресою м.Київ, вулиця Стрітенська, 10/1, яка є охоронною зоною навколо об’єкта культурної спадщини Софії Київської. 16 грудня 2010 р. Київська міська рада передала цю ділянку в оренду на 5 років з правом викупу компанії “Євроофісбуд”. На час передачі землі в оренду Довгий займав посаду секретаря Київради.
Як стверджує Лещенко, компанія “Євроофісбуд” перебуває під контролем Олеся Довгого та мільйонера Ігоря Воронова, але була записана на брата Вороного — Євгена, Людмилу Івкіну, а також Олега Сидоренка, який був директором “Євроофісбуду”. Є причини вважати, що Сидоренко представляв інтереси Довгого. Обоє були засновниками фірми “Український видавничий центр”. Окрім цього, Сидоренко був засновником ТОВ “Інвест Бізнес Компані” разом з Майєю Галицькою — директором ТОВ “Комерційна власність”, яка належить батьку Олеся Станіславу Довгому.
Джерело: https://www.chesno.org/politician/21554/

Чи причетний до шахрайських афер О.Довгий?

За інформацією “Слідство.інфо”
(https://www.pravda.com.ua/articles/2013/04/9/6987759/), у Києві діяла довготривала афера — людям обіцяли вигідну роботу з гуртожитком у столиці, брали 500 грн, але обіцяної роботи не надавали. За інформацією журналістів, орендатором офісу, де знаходилося керівництво фіктивних послуг, була благодійна організація “Фонд взаємної підтримки “Відновлення”.
Згідно даних Єдиного державного реєстру громадських формувань, керівниками Фонду були Марина Саакян та Людмила Гусенкова. Свого часу Гусенкова була депутатом Дніпровської районної ради від блоку Черновецького
Зареєстрований фонд “Відновлення” за адресою бульвар Верховної Ради буд. 21 б, кв.31. Попереднім власником квартири був колишній депутат райради Дніпровського району Олексій Новіков, який ймовірно і зареєстрував організацію в квартирі. Після ліквідації Дніпровської райради Новіков очолив місцеву приймальню Олеся Довгого. В її штаті знаходилася і Марина Саакян.
Джерело: https://www.chesno.org/politician/21554/

О.Довгий у новому поколінні від П.Порошенка

Як зазначає народний депутат Укарїни Сергій Лещенко, “Новим поколінням від Порошенка” виявилися Березенко, Гончаренко та Довгий. Закупоривши політику в адміністрації президента, залишивши мажоритарку, зберігши корупцію та змагання офшорних рахунків на виборах, Порошенко виграв ще п’ять років для себе. Але програв десятиліття для держави. Поки ми гниємо в своєму болоті, світ набирає подвійну-потрійну швидкість. Ми будемо і далі вливати мільярди в Ахметова і Косюка, а тим часом вертикальні ферми та штучне м’ясо остаточно зроблять нас країною-невдахою. Тому зміна поколінь – це не лише питання прізвищ. Це питання виживання України в жорсткому світі, де штучний інтелект і кікстартери будуть важити більше, ніж відсталі енергоблоки теплових електростанцій, що дотуються через шахрайські схеми “Ротердам плюс”.

Джерело: https://oligarh.media/2018/02/04/sergej-leshhenko-novym-pokoleniem-okazalis-bere zenko-goncharenko-dovgij/

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ