Человек не терпит насилия!

СЛАБКІ НА … ЛЕДІ Ю, АБО ЯК ТИМОШЕНКО ПРОДАЄ «БАТЬКІВЩИНУ»

Як вже повідомлялося раніше, Дмитро Крючков і його громадянська дружина Світлана Кузьмінська шукають політичного притулку у Верховній раді України, яка вже давно стала храмом для шахраїв і грабіжників, де всі вони можуть нарешті розслабитися, посміхаючись над законниками, громадянами України і міжнародними правоохоронними структурами. Вхідний квіток до Верховної ради коштує не мало. За нашою інсайдерською інформацією від 500 000 долларів США і вище. Звісно, для тих, хто потребує негайного «притулку», до цієї цифри додається декілька нулів.

Тепер про нулі. Головним слідчим управлінням НП України проводилось досудове розслідування в кримінальному провадженні № 42015220000000808 від 25.09.2015 стосовно колишньої в.о. голови правління ПАТ «Черкасиобленерго» Кузьмінської Світлани Олександрівни за ч. 3 ст. 27, ч. 2 ст. 205, ч. 5 ст. 191 КК України, щодо незаконної розтрати коштів АК «Харківобленерго» в сумі 51 млн. грн. 07.03.2017 року Кузьмінській С.О. повідомлено про підозру в учиненні вказаних злочинів. 18.10.2017 матеріали кримінального провадження скеровано до Комінтернівського районного суду м. Харкова, справі присвоєно № 641/7007/17. Наразі, справа розглядається колегією суддів у складі: головуючого – судді Фатєєвої Н.І., суддів – Маньковської О.О., Музиченко В.О. До речі – високоповажні правоохоронці гроші державі не повернули, тож зараховуємо до партійної каси БЮТ?

Крім того, починаючи ще з 2016 року Національним антикорупційним бюро України розслідується кримінальне провадження № 52016000000000235 за підозрою Крючкова Д.В. у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 27, ч. 2 ст. 364, ч. 5 ст. 191 КК України.

Як вбачається з ухвали слідчого судді Солом’янського районного суду м. Києва від 20 червня 2017 року розслідуванням встановлено, що службові особи ПАТ «Черкасиобленерго» (читай Кузьмінська Світлана), ПрАТ «ХК «Енергомережа», ПАТ «Азот», діючи умисно, за попередньою змовою групою осіб, у порушення положень ч. 2 ст. 15-1, ч. 8 ст. 26 Закону України «Про електроенергетику», п. 6.3 Правил користування електричною енергією, затверджених постановою Національної комісії з питань регулювання електроенергетики України від 31.07.1996 № 28, п. 1 Положення про порядок проведення розрахунків за електричну енергію, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19.07.2000 № 1136 та п. 2.7 Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з постачання електричної діяльності за регульованим тарифом, затверджених постановою Національної комісії з питань регулювання електроенергетики України від 13.06.1996 № 51/1 упродовж 2015 року уклали 8 договорів про переведення боргу, згідно з умовами яких змінювався порядок проведення розрахунків на оптовому ринку електричної енергії та ПАТ «Азот» передавало, а ПрАТ «ХК «Енергомережа» приймало на себе борг перед ПАТ «Черкасиобленерго» за поставлену електричну енергію на загальну суму 315 365 497,02 грн. Органом досудового розслідування дії службових осіб ПрАТ «ХК «Енергомережа», ПАТ «Черкасиобленерго», ПАТ «Азот» та інших осіб кваліфіковано за ч. 5 ст. 191 КК України як заволодіння чужим майном в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене за попередньою змовою групою осіб. (вказана ухвала є чинною, загальнодоступною та міститься в ЄДРСР за посиланням: http://reyestr.court.gov.ua/Review/67294308). Тож родина Крючкових – Кузьмінської, приблизно половину цієї суми напевно зарахували до власних доходів. Тож додаємо до партійної каси БЮТ ще мільйонів 100 000 000 грн?

Звісно, Дмитро та Світлана потребують негайної і швидкої евакуації до Верховної ради, де ховаючись під парасолькою депутатської недоторканності, можна сміливо використовувати свій кримінальний талант на інші привабливі сфери народного господарства України.

Отож, опозиційна і принципова борчиня за все хороше і проти зубожіння Юлія Тимошенко поповнила список своїх партійців надійними і заможними партнерами. Щасти їм!

А ми з вами, громадяни України, можемо отримати від нашої Йулі по 1000 гривень за голос (увага, це кримінальний злочин!) і ще кілька років спостерігати, як вкладені в свою передвиборчу компанію брудні гроші працюють на перетворення нашої країни в зону відчуження Європи.

Колаж Марина Алібасенко

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ