Человек не терпит насилия!

Суддя «підробляє» у ФСБ РФ?!

Судячи з того, про що вказують автори двох нижче наведених публікацій, деякі «українськи» судді отримують додаткову зарплатню у касі ФСБ РФ?!
Публікація Олександра Гладкого.
Коли я чую від якись там покемонів “Честь маю”, або вимагає до себе звернення “Ваша Честь” я розумію, що передо мною слабка на розум і жадібна до грошей істота, тому що в цю херню не вірить навіть вона сама, не кажучи вже про тих на кого цей сюр розрахован.

Печерський районний суд м. Київа в ніч на 07.06.2019 р. відпустив з під варти Сігіду Михайло ( російською — Сигида Михаил ), якого підозрюють в вбивстві ветерана АТО Віталія Олешко (“Сармат”). Про це повідомила на своєї сторінці ФБ журналістка Наталія Седлецька.
Раніше був звільнен з під варти 34 літній “бізнесмен” з Дніпра Євген Бродський, по версії слідства — замовник цього вбивства.
( Він на світлині )
Це той Бродський, якому у 2012 р. за вбивство юнака винесли вирок — 5 років умовно з випробувательним терміном 3 роки.
Це той самий Бродський, який у 2017 році с кількома орками своєї ОЗУ напав у центрі Дніпра, з метою викрадення, на військового радника Тарути, у 2014р, п/п запасу Світана Р.Г. Останній отримав ушкодження сильніші ніж під тортурами у полоні від сепарів.
Керівництво МВС “порешало” цей випадок, що стало наслідком вбивства “Сармата”.
Чекаємо на наступні вбивства ветеранів АТО і цивільних, поки нам ссуть у вічи досягненнями.

Не пам’ятаю від кого почув, або прочитав, — ” Моя Честь, це моя Вірність”.
Тому покемонам у погонах і мантіях треба мати на увазі, ви може маєте багато грошей і влади, та коли ви, щось булькочите про свою “честь”, ви маєте розуміти, що при цьому ваш співрозмовник (и) ласкаво торкаються в своїх думках спускового гачка.
З часом, думки стають матеріальні.

Стаття по цієї ж темі Natalie Sedletska — https://censor.net.ua/news/3131194/vtorogo_podozrevaemogo_v_ubiyistve_veterana_s armata_brodskogo_vypustili_pod_domashniyi_arest

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ