Человек не терпит насилия!

КАТЕРИНА РОЖКОВА – ВЗІРЕЦЬ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІНЦЯ

КАТЕРИНА РОЖКОВА – ВЗІРЕЦЬ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІНЦЯ
06.06.2019 року
Як вказано у Стратегії Національного банку України, його діяльність супроводжується цінностями, що побудовані на п’яти П – патріотизм, професіоналізм, порядність, прозорість та партнерство. Кожен із цих постулатів притаманний співробітникам та керівництву Банку, що здійснює ефективне управління потужним центральним органом державного управління.
Катерина Рожкова — Перший заступник Голови НБУ та, як можливо помітити, єдина жінка в правлінні Національного банку України. За майже рік своєї роботи на високій посаді неможливо не відмітити її неупереджену відповідність принципам роботи Банку. Катерина, як ніхто інший, професійно та чесно супроводжує та безперешкодно впроваджує діяльність та основні шляхи розвитку Національного банку України. Саме завдяки її експертному баченню та роботі можна констатувати той факт, що відбувається швидкий темп впровадження світових та європейський стандартів, що ґрунтуються, в першу чергу, на недопущенні та викорененні корупційних проявів та зловживань зі сторони посадових осіб. Безумовно, це впливає на економічне становище нашої держави, на рівень довіри європейської спільноти до державних структур, а також на поступове зближення з Європейським Союзом.
Саме при каденції та завдяки неоціненним завзятим зусиллям Першого заступника Голови Національного банку України Катерини Рожкової вдалося забезпечити стабільність української національної валюти – гривні, а також не допустити дефолту в Україні.
«Я ціную професіоналізм і незалежність Катерини Рожкової. За роки роботи в Національному банку вона зарекомендувала себе висококваліфікованим топ-менеджером, який бере на себе відповідальність, в тому числі в проектах державної ваги, є лідером і бездоганним авторитетом для колег і ринку і має визнання міжнародних партнерів. Вона успішно завершила очищення банківської системи і забезпечила реалізацію ряду стратегічних проектів. Це створило надійний фундамент для перезавантаження банківського сектора і посилення його ролі в підтримці економічного зростання та фінансової стабільності», — цитує прес-служба Національного банку України главу Якова Смолія.
«Довіра — найдорожчий актив. Два з половиною десятка років нічого особливо не робилося, щоб його отримати. Головне — почати прямо зараз.», — коментує сама Катерина.
Тож, Робота на результат та довіру Європейської спільноти, це саме те, на що направлена діяльність Національного банку України під чутким та відповідальним керівництвом Катерини Рожкової.

ЛУК’ЯНЕНКО Антон Юрійович
Київська область, Баришівський район, село Пасічна

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ