Человек не терпит насилия!

«Борцуни» з корупцією на службі у корупціонерів ДФС

Усі «борцуни» з корупцією на заслуженому відпочинку, відпрацювали «заказняки», обтерли руки із залишками гімна об замизкані штани, потім послюнявили пальці і почали рахувати зароблені долари і єври
Тиша. Штиль. Таке враження, що після президентських виборів усі раптово перестали красти, відмивати бюджетні кошти через схеми, наживатись на малому та середньому бізнесі, «кришувати», наїжджати, віджимати. Коротко — Повний штиль.
Усі «борцуни» з корупцією на заслуженому відпочинку, відпрацювали «заказняки», вилили сотні кубів гімна на оточення екс-президента, на нього самого і його сім’ю. Обтерли руки із залишками гімна об замизкані штани, потім послюнявили пальці і почали рахувати доляри і еври. Хороші такі вийшли заробітки, — як же іще, — самого Портрета завалили. А гроші ж не пахнуть, навіть якщо вони з гімном і на гімні зароблені.
І поки топові «борцуни» з корупцією на кшталт Дубинського, Шабуніна, Лещенка (той, що нардеп з квартирою за 2 мільйони), Бігуса та інших «чесних грантоїдів» рахують зароблені Зе!лені франкліни і готуються вкотре балотуватись у парламент, на їх місце претендує всіляка шушера дрібного пошибу, яка була відсторонена від великих грантових потоків і досі виконує «заказняки» за пару тисяч баксів.
Принцип простий – «дядя-ніразу-не-корупціонер» дає бабло за те, що якесь недоумкувате і обділене ласкою, що увірувало в себе як у великого поборника корупції і захисника прав, починає мочити на усіх можливих ресурсах людей, які або неугодні «дяді-ніразу-не-корупціонеру», або є прямою загрозою для їх насидженого місця.
І парадокс — чим менший за своїм впливом цей новий «борцун», чим глибше його мають усі навколо, тим воно нагліше, брехливіше і безпринципніше. Як було сказано – обділене ласкою і часто бите у школі по голові. Комплекси таки вилазять.
Більш конкретно і на прикладі. Навіть не у другому ешелоні, а десь на глибокій периферії «борцунів» існує таке собі громадське об’єднання «Антикорупційна спільнота України». Очолює це псевдо-об’єднання «борцун», «активіст», «правдолюб» і «правдоруб» Рома Лаврів.
Отож, знайомтесь, друзі. Рома Лаврів, «золушка з глубінкі», уродженець далекого села Меденичі Дрогобицького району Львівської області. Випускник Харківського національного університету внутрішніх справ, тобто колишній мент, а колишніх не буває. З органів чи то звільнився, чи то «забив» на службу одразу ж після закінчення вузу.
На даний час, нібито, обіймає посаду заступника Голови громадської спілки «Центр запобігання та протидії корупції», а також уже згадану вище ГО «Антикорупційна спільнота України». Щодо дотичних «борцунських» організацій і фондів у структурі засновників вказаної «антикорупційної спільноти» можна розписувати дуже довго, — дещо пізніше ми до цього також повернемось у частині про тих, хто замовляє музику. Про тих, хто дає Ромі гроші і які «розслідування» замовляє, також розкажемо пізніше. Поки що поговоримо про Рому, бо Рома – то є «борцун».
З відкритих джерел відомо, що основним своїм напрямком для антикорупційної діяльності Лаврів обрав боротьбу з корупційними проявами в органах Державної фіскальної служби, безпосередньо на українських митницях. Зокрема, як зазначають у коментарях люди з оточення Лавріва, він активно їздить по митницях Західного регіону і, прикриваючись статусом громадського діяча, вимагає у керівників обласних митниць по 10-15 тисяч доларів США за «лояльність». Митники Львова і Франика уже реально втомлені від цього «борцуна», який діє за принципом – «даєш бабло – мовчу про тебе і твою сім’ю, якщо ж грошей нема – буду писати і поливати брудом».
В період 2017-2018 р.р. Лаврів намагався вибити «відступні» від керівників західних митниць Прокіпчука і Шокала, був посланий в пішу еротичну прогулянку, після чого дуже розлютився і розпочав вендету проти них. Водночас, Лаврів активно виконує замовлення тих же керівників Державної фіскальної служби України для інформаційного переслідування і компрометації «неугодних» в системі, натомість отримує «вікна» на кордоні для контрабанди техніки, товарів, алкоголю і автомобілів. Про це теж у частині щодо «покровителів».
А починались трудові будні у Роми ще наприкінці 2000-х, коли він банально розводив бізнесменів на великі суми у доларах за те, що може «порєшать» їх проблеми через власні контакти в органах влади. Для прикладу, у 2010 році Лаврів «розвів» представника львівського бізнесу на 16 000 доларів, козиряючи своїм липовим посвідченням «Антикорупційного комітету». Очікувано, що Рома пропав одразу ж після отримання грошей, а коли потерпілі приїхали до нього додому, щоб, згідно з розпискою, забрати свої кошти, то їм усе Ромине сімейство почало погрожувати проблемами з «органами» і рекомендувало забути про гроші. Я не я і хата не моя.
Аналогічно, під прикриттям посвідчень «Антикорупційного комітету» чи то «Антикорупційної спільноти України», члени цих липових структур, під прикриттям Лавріва, налагодили контрабанду товарів і легких наркотиків через Західний кордон України. У 2017 році підопічні Лавріва на Волині намагались ввезти в Україну 9 тисяч таблеток екстазі, але були затримані на посту «Ягодин». Було навіть відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.305 Кримінального кодексу (Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів). Під час обшуку у контрабандистів було вилучено також марихуану і посвідчення ГО «Антикорупційна спільнота України». Лаврів від цих ділків одразу ж відморозився, бо сцикун.
Тепер про покровителів і замовників, як було обіцяно.
Пороги державних органів Лаврів оббиває уже доволі давно. Для прикладу, наприкінці 2018 – початку 2019 року він неодноразово намагався налагодити контакти для зливу компромату з представниками ДБР, але там сказали: «іди у сраку зі своїми конспектами сновидінь».
Попри це, Лаврів активно співпрацює з діючим керівництвом Державної фіскальної служби України, зокрема – із в.о. керівника ДФС Олександром Власовим. Останній візит Лавріва до ДФС, а зокрема до в.о. керівника ДФС Власова, відбувся 24 травня 2019 року. Обізнані люди кажуть, що саме наприкінці травня п.р. Лаврів отримав черговий гонорар від Власова за «проведену роботу» і йому було озвучено список «ворогів» в системі ДФС, яких потрібно «мочити». Ну й аванс у розмірі 15 тисяч баксів. Кешем, звісно.
Також Роман Лаврів, на замовлення і у співпраці з регіональними царьками, продовжує «кошмарити» співробітників, неугодних місцевим керівникам ДФС. Так, на Івано-Франківській митниці Лаврів тісно співпрацює із начальником Головного управління ДФС в Івано-Франківській області Іриною Столярик, на Львівщині – із начальником Головного управління ДФС у Львівській області Ігорем Кондро. Варто зауважити, що цих двоє стали керівниками саме після численних замовних публікацій Лавріва на їх попередників. Також доларова дружба Роми Лавріва активно підтримується із керівником Чернівецької митниці ДФС Миколою Салагором, екс-керівником митниці Одеської ДФС Павлом Щербаковим та радником міністра МВС Володимиром Мартиненком. Таких друзів в системі ДФС і МВС у Лавріва чимало, і поєднує їх його величність «антикорупція». Мабуть, смішно. Дуже смішно.
Окрім численних контактів серед фіскалів і поліції, Лаврів має не аби які контакти й серед малого бізнесу, адже й там можна «порєшать». Достеменно відомо, що партнером і співголовою-засновником ГО «Антикорупційна спільнота України» є такий собі Насінський Микола – керівник Благодійного фонду «Підтримай Україну!». Саме цей фонд є співзасновником очолюваної Лаврівим «АСУ». В свою чергу, Насінський увійшов до складу засновників «Антикорупційної спільноти України» виключно для прикриття свого бізнесу, оскільки він у нього – чималенький. Наведемо тільки 32 (так, саме 32) фірми, засновником яких він є: ТОВ «Астерікс Мобіл» , ТОВ «Мобіком – альфа», ТОВ «Вікторіарт Компанія», ТОВ «Київ Буд Інвест Гарант», ТОВ «Українська група консалтингу та розвитку», ТОВ «СКС Груп», ТОВ «Транс-глобал Корпорейшен» ТОВ «Український корпоративний консалтинг», ТОВ «Артмобіголд», ТОВ «Вікторіарт Донецьк», м.Донецьк, ТОВ «Український Мобільний Альянс», ТОВ «Укр Дж.Ес.Ем.», ТОВ «Мобільні телекомунікаційні рішення», ТОВ «Інфолайф», ТОВ «Будівельний альянс України», ТОВ «Дж.Пі.Ес. Україна», ТОВ «Автоконнекс Аутсорсінг», ТОВ «Дж.Пі.Ес. Девелопмент», ТОВ «Дж.Пі.Ес. Київ», ТОВ «Агентство «Антитерор», ТОВ «Ай. Ті. – Сервіс», ТОВ «Євро-Тел», ТОВ «Стоп Спам», ТОВ «Альфа — Сервіс 2», ТОВ «Сан Комерс», ТОВ «Інформаційне Агентство «Правозахист», ТОВ «Скай Артс Продакшн», ТОВ «Ай Смс», Благодiйна Органiзацiя «Благодійний фонд «Підтримка батальйонів України», Благодiйна органiзацiя «Благодійний фонд «Підтримай Україну!», Благодiйна органiзацiя «Благодійний фонд «Айті Лайф», «Благодійний фонд підтримки українського мистецтва».
Тут постає цілком логічне запитання – за виключенням останніх благодійних структур, для чого партнеру і другу Роми Лавріва стільки фірм. «Прокладки», «конверти», «транзитні товки» ??? Яка мета створення однією людиною стількох компаній ??? Для порівняння, вивчіть структуру власності великих прибуткових компаній, які сплачують податки в Україні – там такого різношерстого набору точно нема. Ймовірно, саме через ці «прокладки» активно проводяться кошти, отримані за «антикорупційну» діяльність Лавріва і Насінського, або ж вони паралельно є «конвертами» для відмивання бюджетних коштів ДФС. Ау-у-у-у, НАБУ, СБУ і ДБР, ви де ???
І вишенька на торті для тих, хто вірить в чесність Лавріва. Невеличка добірка домашніх фото, які сам Лаврів запостив себе на Фейсбуці.

Це Рома не в гостях у корупціонера, це не будинок міністра чи нардепа, це навіть не будинок друзів-бізнесменів. Це власний будинок Лавріва, де він прикрашає подвір’я до Різдва і де смажить м’ясо (його ж власні підписи до фото, не видумане). Інтер’єр будинку, з етичних міркувань, не викладаємо – там діти на фоні величезних телевізорів і не менш просторих кімнат. Як колись казав Віктор Андрійович Ющенко, — «скажіть мені, друзі, звідки у нього такі гроші, якщо він не крав». От тільки Рома по факту за свої 36 років ніде й не працював толком. То звідки гроші, Рома ??? Хоча, усе, здається зрозуміло. Бо ж Рома – то нова генерація «борцунів» за світле майбутнє українців.
Адже його життєве кредо — срати там, де тільки можна, але за гроші. Прикриваючись красивою назвою «антикорупційна спільнота», шарашкіна конторка Роми Лавріва є виключно генератором гімна і накидування його на вентилятор. Нема грошей – нема гімна і вентилятор не працює або крутиться у протилежному напрямку.
Перефразовуючи відому фразу Вінстона Черчиля, про таких, як Лаврів і його оточення, можна із впевненістю сказати: «Корупціонери майбутнього назвуть себе антикорупціонерами». Біда у тому, що ми й досі не можемо достеменно відрізнити перших від других і чекаємо манни небесної саме від лаврівих, лещенків, шабуніних і їм подібних. «Нові обличчя» нової владної команди – вам у доказ. Свято наближається.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ