Человек не терпит насилия!

Михайло Волинець: знедолені шахтарі, трон лідера і багатопартійна зрада.

Михайло Волинець: знедолені шахтарі, трон лідера і багатопартійна зрада.

Багатомільйонні борги із заробітної плати, тяжкі умови праці, порушення техніки безпеки у шахтах у той час, коли голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець за рахунок членських внесків із наближеними до нього керівниками за закордонними візитами та міжнародними заходами відсторонилися від своїх безпосередніх обов’язків із захисту соціально-економічних прав шахтарів.

Життя шахтарів з кожним днем стає тяжчим, а їх захисник — керманич профспілки, за “зароблені” на їх захисті кошти купує двокімнатну квартиру у центрі Києва, елітний автомобіль “Lexus”, не втрачає можливості поселфитись на фоні Женевських краєвидів, аби замість плідної роботи на закордонних заходах навідатись до свого маєтку, формуючи у міжнародної спільноти негативне ставлення до громадських рухів в Україні.

Чи прийнятні такі дії для лідера профспілки, члени якої потерпають від постійної заборгованості по зарплаті?

Усіх, хто має власну думку стосовно дій голови НПГУ М.Волинця, чекає вигнання із “профспілкової сім’ї”. Вигнання офіційне, у відповідності до Статуту, зміни до якого у частині необмеженості своїх повноважень він “проштовхнув” у обманний спосіб на останньому з’їзді профспілки.

Для замилювання очей профспілчан і випускання пару М.Волинець організовує акції протесту біля КМУ, ВРУ, Міністерства енергетики та вугільної промисловості України з метою “вибивання” касками об асфальт коштів на дофінансування галузі, припинення затримок із виплатою зарплат шахтарям та ….прозріння Міністерства щодо бачення перспектив галузі.

Сам же Волинець перспективи у галузі вбачає лише після виборів у парламент, а саме після виконання представниками ВАТ “Метінвест” домовленостей по просуванню осіб по мажоритарним округам Дніпропетровської області. Співбесіди з одним із керманичей ДТЕК О. Туровим визначили насьогодні прохідною і зрозумілою кандидатуру Голови профспілки НПГУ у Кривому Розі С.Барабашука.

В той же час не припиняються перемовини М.Волинця із лідерами та активістами ВО “Батьківщина” з аналогічного приводу.

То на що ж чекати шахтарям? На Волинця в парламенті від “Батьківщини”, Барабушака від “Опоблоку”, і — “світле майбутнє галузі” в частині достатку профбоса? ДумайТЕ, прозрівайТЕ, та обирайТЕ, час спливає.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ