Человек не терпит насилия!

«Кімната для Комнатного», ВІДКРИТИЙ ЛИСТ ДО ВІЦЕПРЕМ’ЄРМІНІСТРА УКРАЇНИ ГЕНННАДІЯ ЗУБКО

ШАНОВНИЙ ГЕННАДІЙ ГРИГОРОВИЧ!

Написати цей лист мене спонукала ситуація котра склалася в Держмолодьжитлі. Та політика, котру уряд та Ви особисто проводите стосовно того, щоб Держмолодьжитло було прозоре в своїй діяльності нажаль не приносить очікуваних результатів.

Працюючи не один рік в Держмолодьжитлі я бачила і працювала не з одним керівником, але сьогоднішня ситуація котра розвивається під керівництвом Комнатного Сергія спонукала мене звернутися до громадськості з цим листом. Фонд під керівництвом Комнатного незважаючи на його твердження що він став прозорим , стає з кожним днем ще більш корумпованим. Це проявляється в наступному:

Процвітає кумовство, заступник головного бухгалтера Кулик Вікторія його кума, керівником Іпотечного центру призначено Марчука Миколая його кума, заступником Марчука є дружина першого заступника Комнатного – Парух Ірина., ще одну свою куму Паустовську Любов призначено на посаду уповноваженої по боротьбі з корупцією. Насправді Паустовська в руках Комнатного є важелем впливу на працівників Фонду для того щоб вони були контрольовані і ручні, також Паустовська є так званою службою безпеки Комнатного. Саме через Паустовську Комнатний здійснює тиск на неугодних йому людей.

коли перемогла Революція гідності ми сподівалися що у Фонді пройдуть позитивні зміни , але насправді попереднє керівництво фонду пішло у відставку, а натомість поставило свого ставленика Комнатного, тим самим зберігши вплив на Фонд і старі корупційні схеми, а також своїх людей на кервних постах різних ланок людей ( начальник управління аналітики Пащенко Лариса та провідний бухгалтер Булейко Людмила є родичами Ісаєва і Рисухіна попередніх керівників Фонду).

-Механізм реалізаціі програми Доступне житло, котрий був змінений завдяки появі нової постанови КМУ 819, дозволив по справжньому без корупційної складової реалізувати цю програму, але керівництво Фонду це ніяк не влаштовувало, адже вони не отримували свій відкат від схеми котру вони реалізовували через страховку так званих будівельно монтажних ризиків котру повинен був сплатити забудовник певній страховій компанії. З боку Комнатного відбувався пресинг керівників регіональних управлінь, для того щоб користувачі програми Доступне житло придбали житло лише в акредитованих забудовників. А ті обов’язково сплатили страховку. Враховуючи що директора відмовлялися від цих дій, бачачи які кошти проходять мимо нього, Комнатний вдався навіть до того що в день проведення наради 9 листопада 2018 року визивав на окрему співбесіду директорів і чинив на них тиск. Мотивуючи що потрібна страховка, так як кошти потрібно занести наверх в Мін регіон, адже просто так ніхто гроші не дає ( маючи на увазі Вас, шановний пане Зубко). Для того щоб під час реалізації програми Доступне житло в 2019 році можна було максимально отримати відкати Комнатний придумав схему і ініціював зміни до ПКМУ 819 де перерозподіл коштів буде відбуватися по регіонам не по кількості жителів, а згідно зареєстрованих заяв, таким чином найбільшу кількість коштів отримає Іпотечний центр котрий повністю під його контролем,а інші регіони отримають мінімальне фінансування.

Програма Статутний капітал це є найбільше джерело доходів Комнатного і його оточення. При видачі кредиту закладається страховка 4,4 відсотки, котра через страхові фірми обналічується і йде Комнатному і його оточенню. Відповідальні за процес Парух і Левченко. Після змін, котрі були наприкінці 2018 року зявилась можливість видавати кредит на вторинному ринку, тим самим Комнатний залишився без страховки будівельно монтажних ризиків 6,4% . Директорам під час проведення стратегічних сесій 14-19 лютого було першим заступником Парухом, заявлено що жоден кредит на вторинний ринок не буде видаватися, всіх клієнтів заганяти під будівельників з обов’язковою умовою страхуватися. Для того щоб максимальна кількість коштів заходила на Іпотечний центр була розроблена хитра система перерозподілу коштів яка дає змогу більшість коштів направляти до Києва. Під час вищезазначеної наради керівництво фонду в особі Левченко Єльвіри Борисівни при всіх присутніх директорах і працівниках центрального апарату заявила, що Гену Зубко потрібно потерпіти до 31 березня. Комнатний не скриває своїх гарних відносин з Кістіоном і публічно озвучує позицію : Кістіон сказав що після виборів Гройсман Зубка вижене і поставить на Мінрегіон свою людину. Відповідно Зубко нічого зробити Комнатному не може, і як забули фільм про Комнатного , так само забудуть про Зубка, а Комнатний лишиться. Так що, якщо хочете працювати далі то потрібно прислухатися до його ( Комнатного) побажань.

В регіональних управляннях ситуація у більшості є кризова!!! Регіони не отримують фінансування в повному обсязі!!!!! З 6,8 млн. виділених на утримання Держмолодьжитла на 2019 рік лише 2,8 млн. було спрямовано на всі регуправління по Україні!!!!!! Залишок 4 млн. лишився Цетральному апарату. Адже Комнатному потрібно їздити по закордонах і виплачувати собі зарплату по 60 000 грн. і премію по 105 000 грн. Це при тому,що в окремих регуправліннях зарплата 4000 грн!!!!!!!! Аналізуючи подані декларації керівництва Держмолодьжитла звичайні працівники просто шоковані і пишуть заяви на звільнення, тому що обурені несправедливістю з боку керівництва Фонду ! Наприклад перший заступник Комнатного і одночасно його кум Іван Парух задекларував офіційну зарплату отриману ним в фонді 773 466 грн та його дружина Ірина отримала дохід 346 469 грн. котра є заступницею іншого кума Комнатного, директора Іпотечного центру Марчука Миколи. Це при тому що Міністр іноземних справ України Павло клімкін задекларував свою зарплатню в 780443 грн. !!!!!!!!! Але що таке праця міністра в порівнянні з працею заступника Комнатного!!!! Звичайно що Комнатному байдуже скільки отримують прості люди , головне щоб свій карман набити. Він навіть не цурається собі премії виписувати по 105 000 грн.!!!! Звичайно, адже Комнатний так тяжко працює!!!! Всім відомий той факт, що у власності Комнатного знаходиться більше 20 квартир в м. Києві , а наразі він ще й до того закінчує будівництво будинку. Очевидно що коштів Комнатному на будівництво будиночка площею майже 400 кв. м вкрай не вистачає і він не соромлячись бере відкати навіть при колегах. Наприклад під час проведення так званої конференції котра відбувалася 21- 24 лютого в смт. Славське, Комнатний привселюдно взяв кошти від Івано Франківського забудовника пана Швадчака. До речі конференція проходить завжди в готельному комплексі Євгена Ісаєва колишнього першого заступника Держмолодьжитла. , і саме Ісаєв і Рисухін поставили в керівництво фонду Комнатного!!!!

У нас були сподівання що новий склад наглядової ради детально і реально розгляне діяльність Комнатного та його поплічників, але як заявляє сам Комнатний, Гена Зубко не в змозі скликати новий склад ради, тому його боятися не варто , так як він ( Зубко) ні на що не впливає , а невдовзі після виборів і сам вилетить з крісла.

ПРАЦЮВАТИ В Центральному апараті Держмолодьжитла стало неможливим!!!!! Особливо для молодих жінок! Якщо ти сподобалася Комнатному то маєш з ним переспати, ті хто відмовляється відразу попадають в немилість! Пожертвувавши професійними якостями Комнатний змусив звільнитися начальника юридичного відділу Пахолок Лілію, а натомість призначив на її місце свою коханку Кацімон Тетяну., котра май вкрай низький професійний рівень., але вміє чітко виконувати всі забаганки свого шефа. Враховуючи вищевикладене, Ви розумієте що я не можу вказати своє прізвище і вимушена писати анонімно. Але повірте, що все що зазначене в листі є абсолютна правда!!!!!!!! Щиро сподіваюсь що ви втрутитесь в ту ситуацію котра має місце і наведете порядок в Держмолодьжитлі!!!!

Якщо найближчим часом ситуація не буде вирішуватися, то буду змушена звернутися до НАБУ і НАЗК, так як тоді в мене зявляються сумніви щодо вашої непричетності до схем Комнатного!!!!

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ