Человек не терпит насилия!

ПОЛІТИЧНИЙ ТИСК В НУТРІ СИСТЕМИ МВС УКРАЇНИ

Начальнику УСБУ в
Кіровоградській області
Аркуша Олегу Миколайовичу

заступника директора Кіровоградського науково -дослідного експертно -криміналістичного центру
Одарченко Андрія Григоровича

ЗАЯВА
(про зловживання владою начальником Кіровоградського науково -дослідного експертно -криміналістичного центру МВС України)

Конституція України містить припис: «Стаття 71. Вибори до органів державної влади та органів місцевого самоврядування є вільними і відбуваються на основі загального, рівного і прямого виборчого права шляхом таємного голосування. Виборцям гарантується вільне волевиявлення».
Категорично ігноруючи основний закон України, та потураючи права на волевиявлення своїх підлеглий, директор Кіровоградського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру Бабій Максим Валентинович, на кожній оперативній нараді підрозділу проводить агітаційну компанію з психологічним тиском на підлеглих. А саме, агітує за Юлю Тимошенко.
Сам процес агітації не викликав би серед колективу підлеглих такого негативу, якби не бруд, який директор Бабій М.В., щоразу виливає на кандидата в Президенти України Порошенка П.О.
Він прилюдно розповідає, що команда Петра Порошенка відбудувала масштабну сітку по скупці голосів виборців, що голоси виборців скупаються за державні кошти, що реформи в України провалені, політична реформа призвела до тоталітарної держави, медична реформа призвела до смерті багатьох українців, реформа освіти призвела до того, що учбові заклади, навіть професійно-технічні училища, змушені закриватися, а молодь в пошуках роботи виїжджає за кордон.
Також він вказує, що діючий Президент України Порошенко П.О. не щирий, його обіцянки про покращання життя українського народу є банальною спробою політика, який геть утратив довіру виборців, у котре їх ошукати і будь — що залишитися при владі, і переконує нас, колектив експертів, в тому що Порошенко заради власних інтересів із легкістю готовий поступитися добробутом громадян і майбутнім держави. П’ять років бездарного управління не залишили нинішньому президенту шансів не те що на переобрання, а й на вихід до другого туру.
Колектив НДЕКЦ це державні люди, яких найняла держава для виконання певних відповідальних завдань, ми є людьми Президента, бажаємо віддавати свої голоси за кандидата — Президента, і не бажаємо віддавати свої голоси за кандидатів, які взагалі не збираються, при своїй каденції, приділяти увагу правоохоронним органам і нам, як народу України.
Від себе особисто, та від колективу працівників, прошу припинати силовий політичний тиск з боку директора НДЕКЦ – Бабія М.В., та забезпечити нам, працівникам НДЕКЦ, як повноправним громадянам України, безперешкодно використати своє виборче право – віддати свій голос за кандидата, який впевнено веде нас до демократичної Європи, будує економічно потужну державу, укріплює армію для відбиття нападу агресора, турбується про народ України.
12.03.2019. А.Г.Одарченко

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ